Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Tomatsalat med citron olivenolie på 5 minutter | Den Laktosefrie Blog

Tomatsalat med citron olivenolie på 5 minutter

Tomatsalat med citron olivenolie

Jeg har mange forskellige opskrifter på lækre salater og nogle af dem tager længere tid end andre. Jeg har et par stykker jeg bruger når det “skal gå lidt stærkt” i køkkenet og tomatsalaten er et af dem. Det kræver kun 5 minutter af lave den og man skal ikke bruge ret mange ingredienser. Her få du så min nemme opskrift på en tomatsalat.

Citron olivenolien som jeg bruger er fra Aroma d’Italia (varianten Limone). Jeg køber dem altid hos Søstrene Grene. En flaske koster 25,- for 250 ml. De har også en med chili aroma og den sidste var vist nok en med oregano. Hvis du ikke har mulighed for at købe citron olivenolien som jeg anbefaler her, så kan du også prøve varianten fra mærket Monini. Du kan læse mere om den på denne side. En flaske Monini citron olivenolie er på 250 ml, men er lidt dyrere end den fra Aromi d’Italia.

Opskrift:
6 stk. blomme tomater
1/2 til 1 stk. rødlog (alt afhængig af størrelsen)
1 stk. forårsløg
1-2 spsk. ekstra jomfru olivenolie med citron
Frysetørret eller frisk persille

Fremgangsmåde:
Vask tomaterne og rødløgen og skær dem i små tern. Skær forårsløget i meget tynde skiver. Bland det hele i en skål, hæld lidt citron olivenolie samt persille efter smag og servér. Salaten smager bedst frisk, lige efter tilberedelse.

 

 

20130730-200054.jpg

0 Comments
Previous Post
Next Post
solbaer_yoghurt_is_denlaktosefrieblog