Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Tilbage på bloggen! | Den Laktosefrie Blog

Tilbage på bloggen!

De fleste af jer har nok opdaget at jeg har været væk fra bloggen det sidste stykke tid. Dette skyldes travlhed, sygdom og sygehus, hvilket pludselig fik vendte op og ned på min hverdag. Derfor har tingene stået stille. Indlægget som jeg lovede jer omkring Beond Raw frugtbaren var færdigskrevet, men bliv aldrig udgivet, da jeg aldrig nåede at ligge mine billeder ind og udgive den inden der blev kaos. Men hverdagen er så små tilbage og jeg er tilbage her! 🙂 Dette betyder flere lækre laktosefrie opskrifter samt andre småprojekter på bloggen, som jeg glæder mig til at dele med jer!

0 Comments
Previous Post
viet_ruller_denlaktosefrieblog
Next Post
beond_raw_denlaktosefrieblog