Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
TEMA: Svenske Produkter – Anmeldelse af laktosefri Cocio Chokolademælkedrik | Den Laktosefrie Blog

TEMA: Svenske Produkter – Anmeldelse af laktosefri Cocio Chokolademælkedrik

cocio_laktosefri_denlaktosefrieblog_dk

Temaet omkring det laktosefrie udvalg i Sverige, fokuserer denne gang om en laktosefri chokolademælkedrik fra Cocio. Jeg har altid været vild med Cocio! Den cremede chokoladesmag… det er bare fantastisk. Jeg har dog holdt mig fra den siden jeg fik konstateret laktoseintolerance, hvilket til tider kan være svært når man er så vild med Cocio som mig 🙂 Desværre er vi ikke så heldige her i Danmark at have en laktosefri variant på nuværende tidspunkt, men jeg håber det kommer. Indtil da, kan vi nyde en laktosefri Cocio chokolademælkedrik fra Sverige. Jeg har været heldig og få fat i chokolademælkedrikken, som er  købt i MAXI supermarked. Jeg har skrevet om MAXI og deres udvalgt i et tidligere indlæg, som I kan se her.

Cocio Chokolademælkedrik Laktosefri (Svensk: Cocio Chokladmjölkdryck Laktosfri) er i en karton på 0,75 liter og indeholder 1,5% fedt. Den indeholder samtidigt også Vitamin D og vitamin B12 samt kalcium. På kartonen står der at chokolademælkedrikken er lavet af Arla mælk og indeholder proteiner og kulhydrater som giver naturligt energi til mere. Der står også at den kan indgå som en naturlig del af en balanceret kost og aktiv livsstil.

cocio_laktosefri_denlaktosefrieblog_dk_2

 

Smag og behag
Smagmæssigt minder den ikke helt som den klassiske Cocio som vi kender. Den har stadig den cremede Cocio smag, men den er meget mere sød og minder mere om den smag vi kender fra såkaldte “luksus chokolader”. Jeg ville nok nærmere sige nougat chokolade og smagen af en typisk chokolade is fra Carte d’Or. For mig føles det i hvert fald som flydende klassisk chokolade is. Jeg ville nok foretrækker at der blev lavet en laktosefri variant herhjemme, baseret på den klassiske Cocio som vi kender 🙂 Men det er jo smag og behag. Med det sagt, så synes jeg heller ikke det er det værste jeg har smagt, da jeg alligevel formåede at tømme kartonen på 1 dag, haha 😀

Jeg har tidligere skrevet omkring laktoseindholdet i Cocio’s produkter i Danmark. Her tog jeg kontakt til Cocio, der var venlige at sende mig informationer omkring det. Indlægget kan læses her (hvor man også kan se en liste over laktoseindholdet).

 

cocio_laktosefri_denlaktosefrieblog_dk_3

 

 

 

 

0 Comments
Previous Post
denlaktosefrieblog_mit_koeleskab
Next Post
ugenstilbud_denlaktosefrieblog