Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
TEMA: Indblik i laktosefri sortiment i Sverige | Den Laktosefrie Blog

TEMA: Indblik i laktosefri sortiment i Sverige

laktosefrie_produkter_sverige_denlaktosefrieblog_dk

Nogen af jer laktoseintolerante har sikkert opdaget, at Sverige har et langt større udvalg af laktosefrie produkter i forhold til herhjemme i Danmark. Jeg bor ikke selv så tæt på Sverige, så det er ikke tit jeg handler der. Faktisk, så har det altid været min kæreste der har haft bragt noget med hjem, de gange han har været der. Derfor har jeg haft fornøjelsen af at smage på visse laktosefrie produkter derfra i ny og næ. Jeg fik blandt andet lov til at smage på nogle af Valio Eila’s produkter, inden de kom til Danmark. Dette var blandt andet Valio Eila laktosefri flødeost, Valio Eila Smør og en laktosefri feta ost af et andet mærke samt en plade laktosefri chokolade af mærket Plamil.
Alt dette er et godt stykke tid siden, men her for et par dage siden, kom min kæreste hjem med en stak laktosefrie produkter fra Sverige igen og jeg tænkte at det var oplagt at blogge om det 🙂

Denne gang blev det til en laktosefri græsk yoghurt, en laktosefri risifrutti, Cocio, en stak laktosefri chokolade og frugtyoghurt fra Activia. Activia Blåbær Yoghurten kan også købes herhjemme i Danmark, så den vælger jeg ikke at kommentere yderlige på. Risifrutti yoghurten har også været solgt herhjemme i Danmark som spotvare i nogle butikker, såsom Fakta, men da den er ret sjælden vil jeg kommentere på den alligevel 🙂 Samtidigt er her også en vejledende (priserne er udfra Svenske kroner fra Maxi).

Her er listen over alle de produkter der kan ses på den øverste billede (med undtagelse af Cocio, som jeg desværre ikke har et billede af):

Lindahls Græsk Laktosefri Yoghurt (Grekisk Laktosfri Yoghurt)
Pris: 21.90 SEK / 17.82 DKK
En spand med 500 g yoghurt

Risifrutti Laktosefri Jordbær (Jordgubb) – Kan sjældent findes i Danmark
Pris: 10.95 SEK / 8.91 DKK

Activia Blåbær Yoghurt 2 stk. – Fås også herhjemme i Danmark
Pris: 14.95 SEK / 12.16 DKK

Cocio Laktosefri Chokolademælk 1,5% (Cocio Laktosfri Mjölkchoklad)
Pris: 15.90 SEK / 12.94 DKK
Et karton med 0,75 liter

Jacquot Premium Laktosefri  Jamaica Rum Mælkechokolade (Mjölkchoklad)
Jacquot Premium Laktosefri  Hazelnut Creme Mælkechokolade (Mjölkchoklad)
Jacquot Laktosefri  Hvid Chokolade Crisp (Vit Choklad Crisp)
Jacquot Laktosefri  Mælkechokolade Creme (Mjölkchoklad Creme)
Jacquot Laktosefri  Mælkechokolade Hasselnød (Mjölkchoklad Hasselnöt)
Pris: 19.95 SEK / 16,23 DKK
Pladen er på 100 g og er samtidigt også glutenfri.

 

laktosefri_svensk_denlaktosefrieblog_dk

 

Denne liste er over alle produkterne som kan ses på ovenstående billede (billedet blev taget i starten af efteråret 2013). Jeg har desværre ikke kvitteringen længere og kan desværre ikke oplyse produkt pris. De er dog alle sammen købt i Maxi i Sverige.

Valio Laktosefri Flødeost (Cream Cheese)
200 g flødeost naturel
En meget lækker og cremet flødeost. Den blev hurtigt spist (dette var før Arla lancerede deres laktosefri flødeost)

Valio Eila Laktosefri Smør (Laktosfri Smör) – Fås også herhjemme i Danmark siden januar 2014
200 g smør
Lækkert smør som jeg fik brugt til at bage og på brød (dette var før det kom til Danmark og før Arla lancerede Laktosefri Smørbar)

Mevgal Feta Laktosefri 
150 g feta ost
Meget saltet feta og med “stærk” oste smag

Plamil Chokolade (laktosefri, mælkefri)
100 g plade chokolade

 

På billederne herunder, har jeg samlet alle de billeder som min kæreste tog, da han var i Maxi i efteråret sidste år (2013). Det viser et par af deres produkter. Blandt andet en laktosefri flødeost med hvidløg, Arla Apetina Salattern (som lige nu fås som kampagnevare i Danmark) og en masse andet. På nogle af billederne kan man også se prisen i Svenske Kroner/SEK.

sverige_laktosefrie_produkter_denlaktosefrieblog_dk sverige_maxi_laktosefri_denlaktosefrieblog_dk

Med dette indlæg, håber jeg på at give et indblik på hvad der findes i Sverige, hvor de har et hav af laktosefrie produkter 🙂 Der kommer flere af sådanne indlæg, med fokus på laktosefrie produkter fra Sverige, blandt andet et par anmeldelserne af diverse produkter.

 

 

4 Comments
Previous Post
mango-passion_sorbet_denlaktosefrieblog_dk
Next Post