Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Tekniske komplikationer på bloggen! | Den Laktosefrie Blog

Tekniske komplikationer på bloggen!

Hej alle sammen!

Det har været noget af en travl og stressende julestart her på bloggen. Jeg har de sidste 2 uger haft problemer med både computer og bloggen, hvilket har resulteret i at de fleste af mine juleindlæg desværre forsvandt og jeg har måtte starte helt forfra! 🙁 Jeg havde forberedt diverse jule indlæg, specielt det helt store indlæg omkring laktosefri chokolade, som jeg skulle starte skrive påny. Dette skulle ellers op på bloggen inden december så I kunne få glæde af laktosefri chokolade julekalendere osv., men desværre skete det meget uventede tekniske uheld og jeg kunne ikke komme videre! 🙁

Lige nu arbejder jeg på at få det hele skrevet igen, så det kan komme op på bloggen. Nogle af de indlæg er måske for sent nu, men sådan er det desværre. Denne gang er der dog ekstra back-up på bloggen så det forhåbentligt ikke sker igen.

Jeg er virkelig ked af dette og håber selvfølgelig det ikke sker igen!

0 Comments
Previous Post
denlaktosefrieblogdk_foedselsdagsboller
Next Post