Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
TallShips Fredericia – Smag på laktosefrie, mælkefrie og glutenfrie kager | Den Laktosefrie Blog

TallShips Fredericia – Smag på laktosefrie, mælkefrie og glutenfrie kager

tallships2013_denlaktosefrieblog_dk_2

(Billedet af skibet foroven, er venligst udlånt af TallShips Fredericia og er derved ikke mit eget)

Det nærmer sig tiden for TallShips Fredericia 2014 og i den forbindelse besluttede jeg mig for at lave en lille anmeldelse af mit besøg fra sidste år (TallShips Fredericia 2013). Det er et event der startede i 2011 i Fredericia og er begyndt at blive afholdt samtidigt med der er Sommerrock/Open By Night i Fredericia, der typisk ligger i slutningen af maj/start juni. Jeg ville egentlig have lavet denne anmeldelse allerede sidste år, men jeg fik desværre aldrig tid da jeg skulle læse til eksamen.

 

TallShips eventet går ud på, at der kommer en masse skibe og lægger til i et par dage. Typisk fredag, lørdag og søndag. Imens er der åben for at man kan se skibene (nogle tilbyder også at man kan se skibene indefra) og der er en masse festlige arrangementer, udstillinger og musik. Skibene kommer fra forskellige lande og man har derfor også mulighed for at købe en masse spændende kulinariske oplevelser. Såsom pasta, pesto, bagværk, kager, chokolade og en masse andet blandt andet fra Italien, Spanien, Frankrig Holland og Belgien.

Mine forældre var der også og min mor havde købt en masse spændende laktosefrie, mælkefrie og glutenfrie kager. Jeg fik smagt på dem og det smagte bare fantastisk. Det var en meget spændende kombination af de søde sager det havde. Jeg endte så selv med at købe en pose fuld! Det var nemlig sådan at man kunne selv stå og blande sig egen pose med kager, småkager og chokolade. Den ene af dem med en slags tilbudspakke, hvor man fik 9 forskellige kager for en bestemt pris.

På billederne jeg har taget, kan man se det store udvalg der var og dette var kun en del af det. Kagerne på tallerkenerne var dem min mor og jeg havde købt og smagt på. Nogle af dem havde smagen af abrikoser, den ene af kirsebær, chokolade og også likør. Udover dem, så var der også pistacie, mandler, nougat, citron og meget meget mere.

Jeg glæder mig til at se hvad TallShips 2014 har at byde på. Det kan opleves i Fredericia fra d. 30. maj (hvor der også er Open By Night i byen) til og med d. 2. juni. For hver dag er der forskellige programmer og man kan læse mere om det her www.tallships-fredericia.dk. Entré koster 50 kr for voksne, og 20 kr for børn (2-12 år). Man kan desuden også få sig en sejle tur 🙂

 

tallships_denlaktosefrieblog_3

 

0 Comments
Previous Post
Next Post
IMG_2418