Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Så er der tilbud på laktosefrie produkter i Rema 1000 igen! | Den Laktosefrie Blog

Så er der tilbud på laktosefrie produkter i Rema 1000 igen!

denlaktosefrieblog_rematilbud

Rema 1000 er nok et af det bedste dagligvare butikker jeg kender. De er en stor støtte til laktoseintolerante, glutenallergikere og meget andet. Da min kæreste og jeg flyttede sammen i sin tid, var vi så heldige kun at have en 5 minutters gåtur til den lokale Rema 1000. Og jeg må sige, når jeg ikke kan finde det jeg lige skal bruge af laktosefrie produkter, så ved jeg altid at jeg kan finde det i Rema 1000 🙂

Udover dette, er det også rigtig gode til at have produkterne på tilbud. Tilbuddene som kan ses på billedet overfor gælder fra søndag d. 4. maj til og med lørdag d. 10. maj 2014. Vær især opmærksom på de 2 nye oste som Arla har lanceret: Arla laktosefri friskost naturel og Arla Apetina laktosefri salattern.

Husk også at lægge mærke til at Tofuline isvaflerne er på tilbud det det halve, nemlig 25,- kr for 4 stykker. Hjem-Is plejer at at sælge 4 stk. for 50,- kr. For et par dage siden var min kæreste så sød og vente på Hjem-Is bilen på vej hjem fra arbejde og fik fat i en pakke Tofuline vaffelis til mig. Vi havde førhen forsøgt forgæves at løbe flere gader efter vores lokale Hjem-Is bil uden held 😀

Se Rema 1000 avisen online her.

denlaktosefrieblog_dk_tofuline

0 Comments
Previous Post
Next Post
denlaktosefrieblog_dk_tofuline