Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Poul Pava Organic – Stel af nedbrydeligt naturmateriale | Den Laktosefrie Blog

Poul Pava Organic – Stel af nedbrydeligt naturmateriale

poulpava_organic_denlaktosefrieblog_dk

Jeg er for nyligt blevet den heldige ejer af en Poul Pava Organic stel sæt fra Aida. Som noget nyt på bloggen, så vil jeg også blogge lidt om forskellige stel og køkkenudstyr, som jeg finder interessant og praktisk.

Det fine ved dette sæt er, at det er lavet af nedbrydeligt naturmateriale, hvilket betyder at den er 100% nedbrydeligt. Det er sundt både for en selv og naturen. Poul Pava Organic er lavet af naturlige biologiske materialer fra majs- og kornplanter. Den kan tåle at komme i både en mikrobølgeovn, tåle op til 100 graders varme og er også velegnet til opvaskemaskine og fryser.

 

Produktdetaljer:

•   100 % biologisk nedbrydeligt

•   Egnet til brug i mikrobølgeovn

•   Egnet til 100° C varmt brug

•   Egnet til brug i opvaskemaskine og fryser

Da jeg skulle fremvise min broccoli-kartoffelmos opskrift, blev de også flittigt brugt der. For et par dage siden, havde vi nogle gæster på besøg. Der var 2 små børn med og i den forbindelse var det oplagt at bruge denne serie til at servere med, da det er jo lavet af plast materiale og er ikke til fare for børn.

Jeg kan rigtig godt lide tanken om at Organic serien er lavet af nedbrydeligt naturmateriale og at det samtidligt har et specielt design. Og det er helt klart et stort plus at den er velegnet til opvaskemaskine. Som nævnt foroven, så er det også oplagt at bruge når man har børn eller får gæster på besøg med børn. Det er et godt alternativ til det ofte “kedelige” børnevenlige stel, til dem som der stadig ønsker lidt design på bordet.

Hvis man er interesseret i selv at eje serien eller en del af dem, kan jeg oplyse at de lige nu har tilbud på dem i både Kop & Kande, samt online på Aida’s online shop.

Serier består af følgende designs:

  • Poul Pava Organic Beach
  • Poul Pava Organic Party
  • Poul Pava Organic Citylife

Designet på kanden er en blanding af Beach, Party og Citylife.

broccoli-kartoffelmos_poulpava_organic_denlaktosefrieblog_dk

poulpava_organic2_denlaktosefrieblog_dk

1 Comment
Previous Post
laktosefrie_produkter_sverige_denlaktosefrieblog_dk
Next Post
Frk_Lakto_rejseguide