Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Anmeldelse: Pågen – allergivenlige brød og kager | Den Laktosefrie Blog

Anmeldelse: Pågen – allergivenlige brød og kager

pagen-laktosefrieblog_1

Igår fik I min opskrift på en lækker sandwich, hvor jeg bruger sandwichbrød fra Pågen. For jer der ikke har set opskriften, så findes den her. Grunden til at jeg valgte at lave dette indlæg er fordi jeg godt ved at mange af jer er ekstra overfølsomme overfor laktose og kan slet ikke tåle bare den mindste gram der er i nogle produkter.

Jeg har faktisk brugt forskelligt brød fra Pågen i min mad, selv før jeg fandt ud af at jeg havde laktoseintolerance. Jeg har oftest brugt dem til frokost og madpakke i studiet og på arbejde. Det er simpelthen fordi det er nemme, sunde og smager godt! Og for os der har laktoseintolerance, så kan jeg sige at Pågen’s brød og visse kage produkter indeholder ikke mælk, hvilket vil sige at de er laktosefrie. Dog skal det lige påpeges, for jer der har glutenallergi, at de desværre ikke er glutenfrie. Men hvis man har andre allergener, så kan man stadig sagtens benytte sig at Pågan’s produkter. De fleste af dem indeholder nemlig hverken æg, soja, nødder, jordnødder, mandel, sesam og birkes (og mælk selvfølgelig, som nævnt tidligere).

Her er en liste over alle deres produkter, som ikke indeholder mælk:

Brød:

 • Pågen Energi
 • Pågen Frøstykke
 • Pågen God Form
 • Pågen Härligt
 • Pågen Javisst Fuldkornsklemmer
 • Pågen Lant
 • Pågen Lantgoda
 • Pågen Lingongrova
 • Pågen Pølsebrød
 • RågFranska
 • Rågklämmor
 • Pågen Subs (se min sandwich opskrift med dette brød her)
 • Pågen Äntligen
 • Pågenlimpan

Kager:

 • Pågen Chokolade Muffins med creme
 • Pågen Citron Muffins med creme

Pågen’s produkter kan forhandles i de fleste supermarkeder. Jeg ved at Føtex oftest har dem på tilbud enten enkeltvis eller 2 stk. for ens pris. Man kan læse mere om Pågen’s liste med overfølsomhed overfor deres produkter ved at klikke her.

pagen-laktosefrieblog_2

 

 

 

0 Comments
Previous Post
eg_laktosefri_sandwich
Next Post
laktosefri_peanutbutterkage