Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
På jagt efter laktosefrie produkter! | Den Laktosefrie Blog

På jagt efter laktosefrie produkter!

chokolade_denlaktosefrieblog_dk

Jeg er ofte på jagt efter nye og spændende fund i form at fødevarer der er laktosefrie samt interessante ting, som jeg kan få nye opskrifter af. Jeg elsker især at finde nye ting jeg kan bruge til mit bagværk! I dag var jeg på sådan en lidt spontan tur nede i den lokale helsekost forretning. Jeg er der faktisk ret tit skal det siges – minst EN gang om ugen! Så jeg kender efterhånden til deres varer.

I dag kiggede jeg rigtig meget på deres mælk afdeling og fandt selvfølgelig en masse spændende soya drikke samy Oatly! Der var dog ikke det store udvalg i Oatly produkter. De havde en Oatly madlavningsfløde og en “Bio” Oatly (organisk havredrik) som er velegnet til at drikke, madlavning samt bagning. Jeg spurgte ind til om de fik flere slags Oatly produkter hjem, men de sagde at det var nok ikke sandsynligt fordi de havde så mange forskellige mærker og de havde alle et stort udvalgt, så de fik kun købt de væsentlige hjem til butikken. Jeg købte den der Bio Oatly som kostede 23.95 kr. for 1 liter. Jeg er positivt overrasket over smagen og inden da vidste jeg ikke om jeg skulle forvente en helt almindelige mælkesmag eller direkte havremælk, som det er. Den har en meget fyldig smag og smager ligesom når man spiser havregryn med mælk uden sukker. Jeg vil dog gætte på at havredrikken er enten noget man elsker eller hader, da den har som sagt en meget speciel smag. Læs mere om Bio Oatly HER. Og HER kan du læse mere om Oatly madlavningsfløde.

Photo 23-04-13 11.23.27

Laktosefri chokolade snacks!
Som noget nyt hos helsekosten, så kan man nu få laktosefri mælkechokolade, risvafler og müslibar. Det er fra det tyske mærke “Rosengarten” og priserne er følgende:

  • Laktosefri Mælkechokolade 25.00 kr.
  • Laktosefri Hassenødde Müslibar 11.95 kr.
  • Laktosefri Risvafler 15.00 kr.

Hvis du vil læse mere om det og se flere laktosefrie produkter med chokolade så klik HER (siden er dog på tysk).

Photo 23-04-13 11.28.15

Flere spændende produkter
De havde selvfølgelig også en hel masse forskellige mærker med mælk baseret på soya og mandel . Her er flere billeder som jeg tog fra min jagt på laktosefrie produkter. Jeg vil skrive mere omkring soya mælk og mandel mælk senere i bloggen.

Hvis du ikke fik læst mit blogindlæg omkring Oatly, så husk at tjekke det ud ved at klikke HER! 😉

Photo 23-04-13 11.23.39

Photo 23-04-13 11.25.14

0 Comments
Previous Post
oatly_denlaktosefrieblog
Next Post
havrekager_denlaktosefrieblog_dk