Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Ellen Grigorian | Den Laktosefrie Blog

Om mig

Jeg er en ung kvinde på 27 år. Jeg bor sammen med min dejlige kæreste i vores fine lejlighed. Jeg har en titel der er Bachelor of Science i Medialogi. Jeg har også en baggrund som multimediedesigner og erfaring i journalistik, fotografering, videoredigering samt grafisk design. Udover dette, så arbejder jeg som salgsassistent hos en Bog & idé butik (siden 2007). Jeg er også webredaktør for Danmarks største metalmagasin, Metalized. Her skriver jeg løbende artikler og seneste nyt om forskellige bands (www.metalized.dk). Jeg har tidligere været ansat som journalist og anmelder på det trykte Metalized blad og har adskillige artikler og interviews bag mig.

Til daglig, vil man finde mig i online-afdelingen hos Indeks Retail, der er kædekontor for Bog & idé, Bøger & Papir, BOGhandleren og Legekæden. Her sidder jeg med online markedsføring, hvor jeg er blog- og sociale medier ansvarlig for Bog & idé. Jeg laver alt fra online kataloger, til grafiske elementer til web, video, tryksager osv. Udover denne blog, så blogger jeg ligeledes på BLOG Bog & idé og ellengrigorian.dk.

 

IMG_9834-2_1

Jeg manglede information omkring emnet. Jeg ville gøre en forskel og startede derfor denne blog.

Hvorfor starte denne blog?

Jeg har altid haft en passion for at skrive, læse og fotografere. Jeg elsker at gemme smukke minder fra min hverdag. De sidste par år er det også blevet til en passion for at lave mad og jeg elsker at eksperimentere med nye opskrifter og derefter fotografere resultatet jeg har opnået. Jeg elsker sund mad, jeg elsker friske råvarer og mad der er “smukt” præsenteret.

I 2012, fandt jeg ud af at jeg er laktoseintolerant, som egentlig ikke overraskede mig, fordi jeg igennem mange år havde problemer med at indtage mælk, fløde og yoghurt. Det var især mælken og fløden der var et problem. Hver gang jeg drak bare den mindste smule mælk, fik jeg kvalme. Og jeg kunne aldrig nyde en kop cappuccino eller en latte. Men da jeg var barn, drak jeg masser af mælk, hver dag uden problemer. Så det er noget der er opstået i løbet af de seneste par år.

Resultatet fra lægen troede jeg betød, at jeg måtte lægge min kost om og glemme alt om mælk og jeg havde i forvejen nogle ting på listen jeg ikke måtte indtage. Jeg var ærlig talt også træt af at takke nej hver gang jeg var gæst hos nogle, for derefter at komme med en løs forklaring om at jeg muligvis ikke kan tåle maden. Til min store overraskelse, fandt jeg ud af, at det faktisk ikke er så svært at få fat i laktosefrie produkter. Jeg begyndte at læse og undersøge alt hvad jeg kunne omkring min hverdag med laktose og hvordan man kunne lave lækkert mad. Dette motiverede mig til at starte min egen laktosefrie madblog. Før dette, havde jeg en personlig blog hvor jeg bloggede om alt fra min hverdag, til mode og madopskrifter – nu er det så kun mad jeg fokuserer om!

Udover min passion for lækkert mad, så er jeg nok også lidt af nørd, hvilket er også grunden til min valg af uddannelse. Jeg er vild med tekniske ting, design, spil o.lign. Jeg har læst en hel masse bøger siden jeg var lille og jeg elsker at lære noget nyt! Naturen er også noget jeg holder af. Sidst men ikke mindst, kreativitet, kunst og musik er også en del af mit liv :)

Jeg håber du vil nyde dit besøg i min blog og du er mere end velkommen til at lægge en lille kommentar! :)

/ Ellen