Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Om bloggen | Den Laktosefrie Blog

Om bloggen

Hvad er Den Laktosefrie Blog?

Denne blog er mit kreative sted, der fokuserer på sund, laktosefri mad samt sundhed generelt. Fokus er som oftest på laktosefrie opskrifter og de produkter jeg finder der er laktosefrie som jeg gerne vil dele. Jeg prøver også at skabe laktosefrie opskrifter for hvordan man kan fremstille visse mejeriprodukter, der endnu ikke findes på det danske marked, såsom laktosefri kondenseret mælk.
Jeg snakker også om de produkter jeg køber og giver min egen anmeldelse af den. Udover dette, vil der også blive snakket om te og forskellige relevante bøger omkring sundhed og mad.

Mit mål med denne blog er blot at dele mine fund, ideer , inspiration samt at kunne hjælpe andre der er laktoseintolerante. Bloggen er velegnet til alle med passion for lækkert mad og sundhed!

For at undgå misforståelser som jeg har haft førhen, så er denne blog ikke KUN til laktoseintolerante mennesker, men til ALLE der elsker mad! Jeg bruger ikke nogle specielle produkter, andet end enten laktosefrie produkter (der ikke smager anderledes end de alm.) eller også undgår jeg helt mælke produkter i min mad. Med det sagt, så følger jeg heller IKKE nogle af de moderne kostguides, såsom stenalderkost eller LCHF, da dette ikke er noget jeg har interesse i eller går op i. Jeg vælger at pointere dette, da jeg tidligere har fået henvendelser om at mine opskrifter ikke fulgte en LCHF kost og lignende.

Hvordan startede det hele?

Ideen til bloggen startede da jeg fik konstateret laktoseintolerance tilbage i 2012. På grund af manglede information omkring emnet, ville jeg oprette et sted hvor jeg kunne dele mine erfaringer, viden, opskrifter og fund sammen med andre der også havde det. Bloggen så dog ikke dagens lys før til foråret 2013, grundet at jeg dengang var fuldtids universitetsstuderende og havde ikke så meget tid. Da jeg startede bloggen i sin tid, da var der ikke nær så meget fokus på emnet og der var heller ikke så mange produkter som der er nu. Sidenhen er der kommet laktosefri ost og smør og flere og flere produkter bliver stemplet laktosefri.

Hvorfor “Den Laktosefrie Blog”?

Den Laktosefrie Blog startede oprindeligt som en blog. Med tiden kom der flere og flere sider på bloggen med information, bl.a hvad laktoseintolerance er, laktosefrie spisesteder, links mm. Efterhånden som bloggen voksede, blev det tid til at flytte bloggen til en ny server og bloggen blev herefter til en webside, men navnet blev.

Ophavsret & Rettigheder

Alt materiale (billeder, opskrifter osv.) på bloggen tilhører ophavsretligt Den Laktosefrie Blog/Ellen Grigorian med mindre andet nævnt. Alt indhold på hjemmesiden må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden tilladelse. Det er dog tilladt at linke til siden.

Mine opskrifter er kreeret udefra mine egne ideer og hvad jeg selv finder interessant og inspirerende at bruge. Jeg følger ikke nogle moderne kostguides, såsom LCHF, stenalderkost eller 5:2. Jeg bruger heller ikke nogle bestemte produkter andet end laktosefrie eller også undgår jeg helt mælkeprodukter.
Jeg sørger altid for at få mine informationer bekræftet

Bloggens historie

Kort overblik over bloggens historie igennem tiden.

  • 2012 Ideen til bloggen opstod
  • 11. april 2013, åbnede bloggen
  • Oktober 2013 skiftede bloggen domæne navn og optog navnet denlaktosefrieblog.dk
  • Januar 2014 fik bloggen nyt logo (Frk. Lakto) og nyt design
  • Juli 2014 blev bloggen flyttet til en ny server og lavet om til et website
  • Februar 2016 bloggen ændrer design

 

denlaktosefrieblog_2014

laktose_banner_2.jpg