Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
NYHED: Valio Eila Laktosefri Banan og Vanilje Yoghurt | Den Laktosefrie Blog

NYHED: Valio Eila Laktosefri Banan og Vanilje Yoghurt

banan_vanilje_yoghurt_valio_denlaktosefrieblog_dk

Så kom dette indlæg endelig og jeg er rigtig glad for at dele denne dejlige nyhed med jer. Mange af jer har sikkert opdaget den nye yoghurt der kom snigende i Coops butikker 🙂 Jeg har ventet lidt med dette indlæg, da jeg ville høre tilbage fra Valio, der informerede mig om at de har lavet 3 nye yoghurt varianter, hvoraf den ene er laktosefri. De andre to er ikke laktosefrie, så vær opmærksom på det næste gang du handler yoghurt fra Valio. Det er varianten Banan og Vanilje der er laktosefri og jeg har endelig fået fingrene i den og glæder mig til at nyde den til min morgenmad. Der står på emballagen at den er uden frugtstykker, hvis man ikke er til det. Men jeg undrer mig nu over hvordan der skulle være frugtstykker i når det kun er banen og vanilje der er i? 🙂
Jeg er super glad for at der kommet en ny yoghurt variant. Jeg er nemlig helt vild med banan smag i yoghurt og køber for det meste Arlas Pære/Banan yoghurt, så jeg synes det er så dejligt med denne smagsvariant. Vejledende pris er 21.95 kr. og kan købes i alle Coops butikker.

Har I fået den smagt endnu og hvad synes I? 🙂

 

banan_vanilje_yoghurt_valio_denlaktosefrieblog_dk_3

banan_vanilje_yoghurt_valio_denlaktosefrieblog_dk_2

 

0 Comments
Previous Post
rema1000_uge7_1_denlaktosefrieblog_dk
Next Post
Okkels_0001_denlaktosefrieblog_dk