Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Laktosefri is fra Carte d'Or | Den Laktosefrie Blog

Nyhed: Laktosefri is fra Carte d’Or

IMG_2219

Det er med stor glæde jeg deler denne fantastiske nyhed med jer! Der er lige blevet lanceret 2 forskellige laktosefrie isvarianter fra Carte d’Or! Så nu er der endnu flere lækre is at vælge imellem til sommer. Jeg synes især at det er dejligt at isene er baseret på rigtig mælk, som vi kender Carte d’Or. Ikke fordi jeg synes det er forkert med is baseret på soja eller andet mælkeerstatningsprodukt.

Laktosefri is fra Carte d’Or

Nordic Berries & Cream-3

IMG_2213

Carte d’Or Gelateria Nordic Berries & Cream, 850 ML, er en frisk og sød flødeis med en delikat smagskombination af blød vaniljeis, boysenbær og jordbær toppet med en sauce.

Indhold:
Laktosefri flødeis med cheesecakesmag, boysenbærsauce (7,5%), bærsauce (7%) og jordbærstykker (0,4%).

Ingredienser:

Laktosefri SKUMMETMÆLK, laktosefri FLØDE (17%), sukker, glukosesirup, druesukker, boysenbær (2.5%), laktosefri
SKUMMETMÆLKSPULVER, jordbær (1,1%), hindbær (1,1%), solbær (0,9%), brombær (0,7%), stabilisatorer (johannesbrødkernemel, guargummi, carrageenan, pectin), emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer), aromaer, surhedsregulerende middel (citronsyre). Kan indeholde spor af nødder og jordnødder. Laktose <0,01g / 100g.

Double Chocolate Parfait-3

IMG_2225

Carte d’Or Gelateria Double Chocolate Parfait, 850 ML, er også en blød vanilje flødeis. Denne lover det bedste fra chokoladens verden – både chokoladefyld, chokolade sauce og knasende lækker chokolade topping.

Indhold:

Laktosefri chokoladeflødeis, laktosefri fyld med chokoladesmag (8%), laktosefri chokoladesauce (7%) og mørke chokoladestykker (1%)

Ingredienser:

Laktosefri SKUMMETMÆLK, laktosefri FLØDE (17%), sukker, glukosesirup,vegetabilske olier (kokos, raps), druesukker, fedtfattigt kakaopulver, laktosefri SKUMMETMÆLKSPULVER, kakaomasse, stabilisatorer (johannesbrødkernemel, guargummi, carrageenan, pectin), emuligatorer (mono- og diglycerider af fedtsyrer, solsikkelecithin, rapslecithin, ammoniumsphosphatider), aromaer, salt. Kan indeholder spor af nødder og jordnødder. Laktose <0,01g / 100g.

 

Carte d’Or skriver selv:

De to nye varianter er begge en del af Carte d’Ors Galateria serie. En serie af visuelt smukke og velsmagende dessertis, smukt anrettet med dekorative toppe som forbrugerne kender dem fra italienske og franske isbarer. Carte d’Or Galateria varianterne er klar til øjeblikkelig servering og kræver ikke anretning – så når du har Carte d’Or, så har du desserten. Denne sommer foreslår vi, at du forkæler dig selv og dine gæster med laktosefri flødeis der lover en fløjlsblød, velsmagende oplevelse.

Smag? (min personlige anmeldelse)

Min personlige favorit er helt sikkert Double Chocolate Parfait – selvom at jeg faktisk er en “bær og frugt” person. Jeg synes den har en fantastisk frisk smag af chokoladeflødeis og jeg blev positivt overrasket, da jeg ikke spiser særlig meget is. Smagen er heldigvis ikke alt for sød – jeg kan slet ikke lide sød is! Kakaosmagen trænger igennem og det kan jeg rigtig godt lide.
Nordic Berries & Cream har en smag af frisk flødeis og bær smagen minder mig om en bærsymfoni bestående af jordbær, hindbær og solbær. Jeg kan helt klar bedre lide denne is variant, end nogle af de mange andre jeg har smagt med bær eller jordbær – måske fordi jeg ikke er så vild med jordbærsmag? 🙂

Min generelle holdning er, at de nye Carte d’Or Gelateria is er intet mindre end virkelig lækre og jeg tror at det bliver et stort hit blandt laktoseintolerante denne sommer!

Hvis du får dem smagt, fortæl gerne hvilken smag du bedst kan lide. Kommenter gerne forneden – jeg elsker at høre fra jer!

Hvor kan de købes?

Begge isvarianter kan købes hos Dansk Supermarked, hvilket vil sige Føtex, Netto, og Bilka.

Hvad er prisen?

Prisen ligger på 49.95-50.00 kr. pr. bøtte.

 

IMG_2204

Dette indlæg er sponsoreret. Alle billeder ejes af henholdsvis Carte d’Or og Den Laktosefrie Blog. Mine meninger og anmeldelser er udelukkende mine og er ikke købt. Ingredienserne til Nordic Berries & Cream er venligst lånt af Carte d’Or. Ingredienserne til Double Chocolate Parfait er skrevet af Den Laktosefrie Blog.
2 Comments
Previous Post
Mælkefri, laktosefri og sukkerfri dadelkugler med hindbærsmag
Next Post
Jespers Torvekøkken