Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
NYHED: Dolce Gusto Soy Cappuccino laktosefri kapsler | Den Laktosefrie Blog

NYHED: Dolce Gusto Soy Cappuccino laktosefri kapsler

Dolce Gusto Soy Cappuccino Laktosefri kapsler

Så er den her – den nye Dolce Gusto Soy Cappuccino kapsler! Jeg har glædet mig til at dele denne nyhed med jer i et stykke tid nu 🙂 Dette indlæg nok mest relevant for jer der ejer en Dolce Gusto maskine eller har planer om at få en.

For ca. 2 år siden fik manden og jeg en Dolce Gusto maskine i julegave af mine forældre. Vi har været rigtig glæde for maskinen – selvom der ikke er så mange kapsler udover kaffe, som jeg kan drikke af, så er vi stadig rigtig glade for den. Lige da vi havde fået maskinen, kontaktede jeg Nescafé omkring deres kapsler og hvor meget laktose der egentlig var. Jeg forhørte mig også ad om det var muligt at lave nogle laktosefri kapsler. På daværende tidspunkt var det desværre ikke muligt. For et stykke tid siden kontaktede jeg dem igen, og efter at have talt med adskillige søde medarbejder, lovede de at vende tilbage til mig. Efter ikke så lang tid, fik jeg denne skønne nyhed: en laktosefri version af kapsler var faktisk på vej – baseret på soja! 😀 Jeg fik tilbudt om at teste produktet og sagde selvfølgelige “ja tak”.

 

Dolce Gusto Soja Cappuccino Laktosefri kapsler

 

Anmeldelse af Dolce Gusto Soy Cappuccino (laktosefri)

Soy Cappuccino fra Dolce Gusto er den første laktosefri kapsel på markedet. Cappuccinoen er en fyldig espresso med sojamælk og skum. Når man drikker den som den er, så har cappuccinoen den bitre smag, som kaffe nu engang har, men når man rør drikken, så er smagen sød. Personligt synes jeg, at mælken minder mere af mandelmælk end soja. Man bruger først den mørke kapsel og derefter den lyse. Jeg har lavet drikke efter pakkens anbefalede forhold – men man kan selvfølgelig selv regulere den efter smag og behag. Alt i alt, synes jeg at det er et rigtig godt alternativ til os laktoseintolerante der gerne vil nye en lækker kop Cappuccino uden at få gener 🙂 Jeg har allerede selv ret meget glæde af kapslerne, når jeg skifter min eftermiddagste ud med kaffe.

Hvor kan de købes? Da kapslerne er helt nye på markedet, kan de måske være svære at finde i supermarkederne, men de kan købes online, bl.a. på Nescafé Dolce Gusto’s egen webshop her. Herhjemme plejer vi selv at handle på deres webshop, hvor vi køber stort ind og jeg vil helt sikkert anbefale det, da vi altid har haft god erfaring, hurtigt levering og de har bonusordninger ved høje købe – dvs. jo mere du køber, jo mere får du. Læs mere om det her.
Pris: ca. 42-47 kr.

Dolce Gusto Soja Cappuccino Laktosefri kapsler

Dolce Gusto Soy Cappuccino Laktosefri kapsler

 

 

Dette blogindlæg er sponsoreret af Nescafé Dolce Gusto.
0 Comments
Previous Post
Mælkefri, laktosefri og sukkerfri abrikos-daddelkugler
Next Post
12802704_1048911025172893_890880490830103544_n