Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Nyhed: Arla Yoggi Laktosefri Skovbær og Vanilje/Jordbær yoghurt | Den Laktosefrie Blog

Nyhed: Arla Yoggi Laktosefri Skovbær og Vanilje/Jordbær yoghurt

yoggi_arla_denlaktosefrieblog_dk

Arla har lanceret en ny yoghurt – denne gang i små bægre! Dette er egentlig lidt pudsigt, da jeg de sidste mange måneder har pendlet på arbejde med en tætlukket glasbeholder fyldt med Arla Laktosefri Pære/Banan yoghurt + en pose blandet müsli. Dette var min morgenmad på rejsen. Jeg er ikke så glad for soja, så Alpro’s 4-pak sojayoghurt virkede ikke for mig, på trods af at jeg synes deres blåbær yoghurt smager ganske udemærket. Det jeg egentlig ville sige var, at jeg har virkelig savnet rigtig yoghurt i bæger til rejsen. Så dette er helt perfekt for mig. Arla Yoggi sælges i en 4-pak med Skovbær og Vanilje/Jordbær smag.

Lige nu kan den købes på tilbud i Føtex til 12,- kr. (normalpris 14.95 kr.) for 4 x 125 g yoghurt.

 

 

 

0 Comments
Previous Post
matilde_chokoladekage_denlaktosefrieblog_dk
Next Post
allevo_chocolatechip_peanut_laktosefri_denlaktosefrieblog_dk