Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
NYHED! Arla Laktosefri hytteost | Den Laktosefrie Blog

NYHED! Arla Laktosefri hytteost

Arla Laktosefri Hytteost

Ih, jeg har ventet spændt og rigtig længe på denne lækre nyhed! Det er efterhånden en stykke tid siden jeg blev oplyst om at Arla kommer med en laktosefri hytteost og jeg har glædet mig helt vildt. Jeg elsker hytteost og får kun fornøjelsen af at spise det når vi har været en smut forbi enten Sverige eller Tyskland, hvor de har laktosefri hytteost.

Arla Laktosefri Hytteost

Jeg har de sidste par dage holdt øje med butikkerne for at se hvornår de hver fik dem på hylderne. Min lokale Netto var den første, og nu i dag har de også fået dem i min lokale Føtex. Den findes også i Bilka, Rema 1000, Kiwi, Letkøb, Liva, Løvbjerg, Meny, Min Købmand, Nemlig.com, Salling og Spar.. Hytteosten har en pris på ca. 13.95 kr. for 250 g i bøtte og har et fedtindhold på 4%.

Arla Laktosefri Hytteost

Arla Laktosefri Hytteost

Jeg glæder mig sådan til at supplere min daglige kost med en laktosefri hytteost. På min arbejdsplads har vi ikke en madordning, så alle tager madpakker med. Jeg går rigtig meget op i at have en sund madpakke med og min morgenmad består som oftest af en lækker frugtsalat med en håndfuld mandler. Min frokost er meget forskelligt – nogle gange en lækker sandwich med Pågen brød, andre gange en lækker salat. Jeg glæder mig især til hytteost, avocado og salat i madpakken. Der er rigtig mange på min arbejdsplads der har hytteost med i madpakken og nu kan jeg også være med! 🙂

Hvordan smager Arla Laktosefri Hytteost?

Smagen er som man kender almindelig hytteost med naturel smag. Friskt og lækkert som vi kender Arla’s produkter. Jeg synes især bøtten på 250 g passer super fint – hverken for meget eller for lidt, da jeg oftest synes større bøtter er lidt besværlige og jeg når aldrig at tømme dem før de er for gamle 🙁

Har du også fået den smagt og hvad synes du? Skal den også med i madpakken? Læg gerne en kommentar, jeg elsker at høre fra jer!

Rigtig god aften,

Ellen

6 Comments
Previous Post
Bryllup
Next Post
img_4886