Nem grønsagstærte med asparges, squash og tomater

grønsagstaerte_denlaktosefrieblog

Det smager altid bedst når man tilberedt alt lige fra bunden, men nogle gange kan man have lidt travlt og her kan man sagtens bruge for-tilberedt dej. Jeg bruger denne opskrift engang imellem når jeg får gæster og har travlt med at lave en masse mad og har brug for noget ekstra ved siden, men som ikke kræver det helt store. Den dej jeg bruger indeholder ikke mælkeprodukter og føres blandt andet i Rema 1000 og Super Bedst.

Opskrift på grønsagstærte med asparges, squash og tomater:
10 stk friske asparges
1-2 tomater
1/2 squash
1/4 ltr laktosefri piskefløde
2 stk æg
SR Food Tærtedej
Tørret persille
Salt

Fremgangsmåde:
Start med at pensle et tærtefad med margarine. Pak tærtedejen ud og sæt den i tærtefadet. Prik i dejen med en gaffel og sæt den i ovnen (følg pakkens anvisning, der står som regel hvor mange grader og hvordan dejen tilberedes inden brug). Skær aspargesene i små skiver på ca. 2-3 cm. Skær tomaterne og squashen i både. Bland alle grønsagerne sammen og hæld dem på den tilberedte tærtedej. Herfter piskes de 2 æg let med en gaffel i en kop og hældes over grønsagerne. Salt, peber, tørret persille og evt. chili mix kan drysses på efter smag. Til sidst hældes al fløden og tærten sættes i ovnen og bages på 200-225 grader i ovnen på ca. 35-40 minutter (afhænger lidt af ens ovn). Man kan se på tærten når den er færdig, ved at prikke til den med en kniv. Hvis den er fast og grønsagerne er bløde, så er den klar, men giv den minimum 30 minutter i ovnen.

0 Comments
Previous Post
rabarber_kirsebaer_kage_denlaktosefrieblog
Next Post
smoothie_denlaktosefrieblog