Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Når helbredet kalder… | Den Laktosefrie Blog

Når helbredet kalder…

Grundet sygdom, har det stået stille her på bloggen. Dette var desværre ærgerligt, da jeg havde så mange planer for mulige oplæg. Men når det gælder helbredet, så må man lægge alt andet fra sig og tage den med ro. Jeg har derfor de sidste par uger ikke lavet andet end at slappe af og passe på mig selv. Jeg har aldrig været den bedste til at få slappet af da jeg elsker at arbejde. Jeg elsker at lave noget og det er yderst sjældent man ser mig lave intet. Men det blev for meget og mit helbredt krævede at jeg tog det lidt stille og roligt, hvilket desværre også betød at bloggen har stået lidt stille og det var selvfølgelig utrolig hårdt for mig at undvære at blogge. Det har dog ikke forhindret mig i at lave små opdateringer på facebook siden for bloggen samt besvaret nogle emails.
Jeg håber snart at hente op på alle de manglende indlæg, bl.a. det med min opskrift for en hjemmelavet laktosefri flødeost 🙂

Jeg tænkte at I lige skulle have en “update”, inden jeg gik videre med at blogge.

God weekend!

 

 

0 Comments
Previous Post
marina_laktosefri_lagkage_DLB
Next Post
DLB_laktosefrie_floedeost