Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Anmeldelse: Lovice – is uden mælk! | Den Laktosefrie Blog

Anmeldelse: Lovice – is uden mælk!

lovice_gois_denlaktosefrieblog

Jeg indrømmer gerne at jeg aldrig har været den store is spiser. Men når det er sommer og det er mega varmt udenfor, så kan det ikke ungås at jeg spiser en is eller to (med et par dages mellemrum). De fleste is bliver lavet med mælk, hvilket ikke er det bedste for os laktose intolerante mennesker, MEN der er jo ingen der siger vi ikke kan spise is alligevel! Og endda noget lækkert is! For lidt over en måned siden var jeg ude og handle ind og stødte på noget der hedder “Lovice – GO’ IS” i Føtex. Man kunne få den med 2 forskellige smag. Den ene med blåbær og den anden med hindbær. Og selvom jeg ikke er den store is spiser som nævnt tidligere, så skulle den da selvfølgelig lige testes, nu når jeg er laktose intolerant 🙂 Isen er baseret på soyamælk og udover at være fri for mælk og laktose, så er den også glutenfri.

Udover de 2 smag nævnt her, så kan man få en række andre forskellige. Jeg har lavet en liste over de forskellige smagsvarianter man kan få og de findes her på min blog under siden “Laktosefrie Produkter“.

Som nævnt tidligere, så er jeg jo ikke den store is spiser, og det tog mig derfor flere uger om at få den smagt så jeg kunne give en anmeldelse af den, på trods af at dette indlæg har været på vej i snart en måned 🙂 Men isen blev smagt på igår aftens og jeg indrømmer ærligt at det ikke er lige min kop te (hvilket sikkert også skyldes at jeg generelt ikke er så meget for is), men det er heller ikke det værste jeg har smagt. Isen har en ret cremet konsistens og har en dejlig smag af bær men efterlader en bismag af soya. Det er et rigtig godt alternativ til is, når man ikke kan tåle laktose, men jeg vil ikke anbefale isen hvis man ikke er fan af soya produkter, fordi man kan tydeligt smage at den er baseret på soya.

2 Comments
Previous Post
Next Post
gul_salat_denlaktosefrieblog