Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Laktosefri catering fra Jespers Torvekøkken | Den Laktosefrie Blog

Laktosefri catering fra Jespers Torvekøkken

Jespers Torvekøkken

Lige nu er det højsæson for konfirmation og derefter kommer bryllup og så de sædvanlige selskaber. Jeg vil derfor introducere jer for Jespers Torvekøkken, der er et cateringvirksomhed.

Hvorfor Jespers Torvekøkken?

Jespers Torvekøkken har 25 års erfaring med at levere mad til store selskaber og arrangement af diverse fester. Udover en menu eller en buffet, så hjælper de også med alt det ande. Dette gælder fx. med at finde lokaler, serveringsperonale, opsætning af telt, leje af stole, service osv. De har også en viden omkring hvilke typer mad og retter der egner sig godt til lige netop den fest du har tankerne, om det er konfirmation, bryllup, fødselsdagsfest, nytår mm. Al deres mad er lavet fra bunden med årstidens friske råvarer af nytænkende og dygtige kokke. Hvis man vælger deres buffet, så får man maden leveret, anrettet pænt på hvide porcelænsfade som bliver holdt varmt indtil servering. De sørger også for, at der er noget til alle, uanset behov og alder. Dette gælder bl.a. at manden kan laves laktosefrit.

 

Konfirmationsmenuen

Vi var selv for nyligt til en konfirmationsfest og jeg ved hvor besværligt det kan være, så ens gæster har nogle bestemte behov for mad. Hos Jespers Torvekøkken byder de på en sammensæt menu eller en konfirmationsbuffet. Hvis man selv har nogle ønsker til en menusammensætning, så kan man altid ringe til dem og aftale nærmere, da de er ret fleksible.

 

Stor fødselsdagsfest

Min kæreste fylder 30 år til oktober og vi har faktisk for nyligt snakket om måske at leje et lokale og holde en stor fest. Vi er rigtig glade for sundt og lækkert mad og så skal det selvfølgelig være laktosefrit. Jespers Torvekøkken er helt klart noget vi vil overveje til fødselsdagsfesten. Det vil være dejligt at kunne få maden lavet og leveret præcis som man foretrækker det og især når man får mange gæster på besøg. Vi kan begge rigtig godt lide italiensk mad herhjemme, så det bliver nok det eller måske sæsonmad, som så vil være deres efterårsbuffet.

Efterårsbuffeten byder på følgende:

Hjemmerøget laks
på bund af råmarineret rødbede toppet med frisk pesto og krydderurter

Terrin af braiserede svinekøber
med grønne linser serveret på sprød friseesalat: Hertil syltet bolchebede og peberrod

Rosastegt oksefilet 
med skovens svampe samt smørdampede bønner, pommes fondant og bearnaisesmør

 

Skærmbillede 2016-04-28 kl. 22.01.19

Og dette er et af retterne fra den italienske buffet:

Skærmbillede 2016-04-28 kl. 22.04.48

 

Det bliver svært at vælge! Hvilken menu ville du selv vælge og til hvilken anledning?

 

Mad til virksomheder

Jespers Torvekøkken tilbyder også mad til virksomheder. Her kan man både få en frokostordning på ens arbejdsplads, eller måske til reception. De tilbyder også mad til møder og gæsteforplejning. På min arbejdsplads har vi desværre ikke nogen frokostordning, men det er noget der bliver overvejet. Jeg har dog altid tænkt, at jeg nok ikke kommer til at benytte mig af det, da jeg jo godt ved at maden ikke bliver laktosefrit. men med Jespers Torvekøkken, kan jeg se at der faktisk er mulighed for at få noget mad som jeg kan tåle. Så savner man en frokostordning der tager hensyn til ens intolerancer og allergener, så er det værd at foreslå og overveje Jespers Torvekøkken.

Er der nogle kommende fester, hvor du vil overveje at benytte Jespers Torvekøkken? 🙂

 

Sponsoreret indlæg. Alle meninger og forslag er mine egne og er ikke købt. Billederne tilhører Jespers Torvekøkken.

 

 

 

 

0 Comments
Previous Post
IMG_2219
Next Post
IMG_4100-2