Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Lækker laktosefri ost | Den Laktosefrie Blog

Lækker laktosefri ost

img_4886

I dette indlæg vil jeg præsentere dig for en lækker laktosefri ost – endda med stort udvalg! Det er seriøst et af de bedste oste jeg har smagt længe.

I min hverdag savner jeg tit en ganske almindelig ostemad. Ja, jeg ved godt at nogle oste ikke har så meget laktose indhold eller ingen endda. Men jeg går op i at der er noteret “laktosefri” på de oste jeg køber. Det synes jeg også er nemmere end at stå i flere minutter og kigge ingredienserne igennem. Jeg ved godt der nok er nogle af jer der er uenige med mig – men dette er blot min egen holdning og min livsstil. Desuden, har jeg altid sagt, at når jeg viser produkter på denne blog, så viser jeg dem jeg selv kan stå inde for og som er mærket laktosefri eller mælkefri.

Nå, tilbage til det jeg egentlig ville sige. En ganske almindelig ostemad – det får jeg ikke så tit. Jeg har prøvet lidt forskelligt. Både Valio’s emmentaler ost og veganske oste. Men det er ikke helt mig. Jeg synes Valios emmentaler er et godt bud på en laktosefri ost, men jeg har aldrig rigtig været vild med emmentaler, da jeg synes de er for søde. Veganske oste smager bare ikke af så meget desværre. Jeg har også købt forskellige laktosefri oste fra Tyskland, blandt andet mærket MinusL, men disse oste på billederne, er hidtil de bedste jeg har smagt!

Mine forældre var i Tyskland forleden dag. Manden og jeg kunne ikke komme med, da jeg skulle arbejde i weekenden. Da de så kom hjem, havde min mor købt en stak forskellige laktosefri oste. Dem skulle vi smage sammen (min mor er også laktoseintolerant) 😀

img_4891

Laktosefri ost – hvad synes jeg om smagen?

Det er virkelig et af det bedste oste jeg har smagt længe! Smagen er fyldig og lækker – ligesom en rigtig ost! Og slet ikke følelsen af plastik, som jeg synes man får af mange andre oste jeg har smagt. Osten er fra mærket MILRAM og der findes i alt 10 forskellige slags skiveoste, hvoraf MILRAM Rahmkäse er den nyeste i rækken. MILRAM ost fås også som skæreoste – her er der i alt 17 forskellige, hvoraf MILRAM Drei-pfeffer-käse er den nyeste.

Jeg har lavet en liste over alle skive- og fastoste fra MILRAM, som du kan hente ned her og printe:

HENT PDF DOKUMENT HER

Forhandler

MILRAM ostene kan købes hos REAL i Tyskland. Prisen er ca. 1.69 EURO pr. pakke for ost i skiver.

 

Indhold

MILRAM skiveost er i henholdsvis 175 g og 150 g pakker. De fås i forskellige smagsvarianter og fedtprocenter, fx. med urter, tomat, mild osv.

ost_laktosefri

 

img_4896

img_4893

Så, hvis du er en smut forbi Tyskland, så vil jeg helt klart anbefale dig at købe disse oste. Du vil helt sikkert ikke fortryde det!

 

Ha’ en fantastisk aften! 😉

3 Comments
Previous Post
Arla Laktosefri Hytteost
Next Post
Ellen fra Den Laktosefrie Blog