Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Hvor meget er laktoseindholdet i Cocio’s produkter? | Den Laktosefrie Blog

Hvor meget er laktoseindholdet i Cocio’s produkter?

cocio_denlaktosefrieblog

For et par måneder siden – nærmere en gang i starten af maj måned, sad jeg med en dåse Cocio i hånden og undrede mig over laktoseindholdet i den. Det skal siges, at jeg har en mild grad af laktoseintolerance, og kan derfor godt tåle visse produkter,  heriblandt nogle af Cocio’s produkter, men ikke dem alle. Jeg kan dog slet ikke tåle nogen former for mælk (selvfølgelig udover den laktosefrie) og heller ikke diverse kakao drikke. Jeg lever mit liv uden nogen former for produkter med laktose, dog synder en sjælden gang, for at afprøve hvad jeg måske kan tåle. Jeg har efterhånden fundet frem til, hvad min krop kan og ikke kan tåle, og lever udfra det. Jeg ved godt, at jeg sagtens kan indtage noget med laktose og derefter tage en pille mod det, men den metode afholder jeg mig fra. Hvis jeg husker korrekt, så har jeg kun prøvet det ÉN gang i forbindelse med et måltid. Ellers holder jeg mig til mælkefrie eller laktosefrie produkter. De ting jeg ved jeg kan tåle er: almindelig Cocio kakao drik (Cocio One), flødehavarti og mozzarella ost (pizza topping). Det bliver dog ikke indtaget så tit.

Men for at vende tilbage til det jeg egentlig ville sige… Så sad jeg der med min cocio drik og undrede mig. Jeg kiggede ivrigt på dåsen uden at bliver klogere. Jeg besluttede så at klikke ind på Cocio Danmark’s officielle side, efter mere information. Jeg fandt dog intet og fik den idé at skrive til dem via Facebook. Jeg spurgte om nogen af deres produkter var laktosefrie, idet jeg kunne tåle nogen af dem, men jeg kunne f.eks. ikke tåle deres Cocio Ice Coffee og Cocio Ice Latte, samt at jeg desværre ikke finde nogen informationer på deres hjemmeside. Jeg spurgte yderligere ind til om de havde planer om, at lancere laktosefrie produkter.

Til min store overraskelse, svarede Cocio tilbage inden for få dage. De var så søde at give mig en liste over laktoseindholdet i deres produkter, som jeg så vil dele med jer her. Det kan være det er til nogen hjælp. De skrev at ingen af deres nuværende produkter var laktosefrie, men de ville da klart overveje en laktosefri variant 🙂 Deres hjemmeside vil også (hvis ikke det allerede er) blive opdateret med disse informationer, så det kan være til hjælp til andre der lider af laktoseintolerance som mig.

Laktoseindholdet pr 100g i Cocio’s forskellige produkter:

Laktoseindhold g/100g

Cocio Classic: 4,09
Cocio One: 4,58
Cocio Ice Latte Milk – Vanilla: 3,5
Cocio Icecoffee Milk – Espresso: 3,5
Cocio Chocolate flavour milkshake: 4,71
Cocio Cappuccino Milkshake: 4,74

Den besked gjorde mig rigtig glad, det var dejligt at kunne gøre en lille forskel, med at gøre dem opmærksomme på, at folk er interesseret i at vide hvor meget laktoseindholdet er i deres velsmagende produkter, samt at interessen er der for en laktosefri variant her i Danmark. Sverige er nemlig så heldige at have en laktosefri variant, Cocio Laktosfri, som kan ses nederst på billedet. Så hvis du skal en smut forbi Sverige, så husk at kigge efter dem hvis du er en fan af Cocio! Det skal også siges, at de er baseret på Arla mælk.

Skærmbillede 2013-07-09 kl. 11.41.15

Hvad synes du om dette? Kan DU tåle nogle af deres produkter? Eller har du måske prøvet Cocio Laktosfri fra Sverige? Læg gerne en kommentar her på bloggen! 🙂 Eller på bloggens Facebook side, Den Laktosefrie Blog.

 

 

 

4 Comments
Previous Post
hibiscus_sirup_denlaktosefrieblog
Next Post
pandekage_denlaktosefrieblog