Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Hvad finder man I mit køleskab? | Den Laktosefrie Blog

Hvad finder man I mit køleskab?

denlaktosefrieblog_mit_koeleskab

Ja, som titlen siger, så vil jeg vise jer hvad man kan finde af laktosefrie produkter i mit køleskab, som jeg benytter mig af til daglig. Til tider er jeg så heldig at have de lidt mere sjældne varer til at stå der, såsom Cocio Chokolademælk Laktosefri, eller hvor jeg førhen har haft en lækker laktosefri græsk yoghurt og laktosefri RisiFrutti. Men som en “tommelfingerregel”, så vil man næsten altid finde laktosefri mælk, yoghurt naturel, flødeost og smør. Det er ikke bevidst at jeg har mest Arla’s laktosefrie serie til at stå der, men ganske enkelt fordi jeg bor 5 minutter fra en Rema 1000 hvor vi handler ind dagligt. Jeg har en del længere til en Super Brugsen, Fakta og især Kvickly. Dog vil jeg påpege at jeg som oftest altid køber enten Arla’s eller Valio’s laktosefrie serie, da de smager bedst efter min smag 🙂

Men det I kan se på billedet er følgende:

 • 2 stk. Arla Laktosefri Minimælk
 • Arla Laktosefri Yoghurt Naturel
 • Arla Laktosefri Smørbar
 • Arla Laktosefri Creme Fraiche 15%
 • Arla Laktosefri Friskost Naturel
 • Matilde Laktosefri Kakao Skummet Mælk på flaske
 • Urtekram Coconut Dream
 • Urtekram Rice Dream (med hasselnød og mandel)
 • Allévo Laktosefri Caffe Latte drik
 • Cocio Chokolademælk Laktosefri (fra Sverige)
 • Greco Feta Laktoseefri

Jeg er til tider lidt dårlig til at huske at drikke mælk, medmindre jeg spiser det til morgenmad med müsli nogle gange. Men jeg har altid en minimælk i køleskabet fordi vi også bruger det tit i madlavningen herhjemme. Yoghurt naturel spiser jeg tit, enten til morgenmad eller frokost hvor jeg har lidt müsli og bær på. Arla’s smørbar skal bare som standard altid være der. Jeg er glad for smør også selvom jeg ikke er den store bruger af det i mine madder, men jeg spiser det især på min marmelademad. Jeg er desunden rigtig glad for Arla’s laktosefrie friskost/flødeost. Den spiser jeg næsten dagligt. Creme Fraichen bliver tit brugt til dressing, dip eller bagværk. Matilde Kakao Skummet Mælk på flaske har jeg ikke så tit stående, for det meste kun når jeg er på farten (man kan som oftest købe den hos 7 Eleven til 18.95 kr.). Urtekrams drikke bruger jeg som bare almindelig drik eller i fx. pandekage opskrifter. Allévo’s laktosefrie Caffe Latte køber jeg nogle gange og smider dem i køleskabet til når jeg er på farten. Det er dejlig forfriskende 🙂

Den laktosefrie Cocio Chokolademælk er fra Sverige, købt i MAXI. Jeg ved ikke helt den præcise pris, men ca. omkring 20.00 DKK. Den får I en seperat anmeldelse af den senere her på bloggen 🙂

cocio_laktosefri_denlaktosefrieblog_dk

 

Greco Laktosefri Feta har jeg købt og spottet i Kvickly for et par uger siden. Den kostede 22.95 kr. for en 150 g feta blok. Den får I også en seperat anmeldelse på senere.

denlaktosefrieblog_dk_feta

 

Har I noget spændende I jeres køleskab? 🙂

 

 

2 Comments
Previous Post
tortilla_denlaktosefrienlog_dk6
Next Post
cocio_laktosefri_denlaktosefrieblog_dk