Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Hjemmelavet ristet müsli med tranebær | Den Laktosefrie Blog

Hjemmelavet ristet müsli med tranebær

musli_denlaktosefrieblog

Jeg har længe ville lave min egen ristede müsli og i dag fik jeg afprøvet det ved at kombinere de ting jeg elsker i ristet müsli. Opskriften er til ca. en portion.

Opskrift til hjemmelavet ristet müsli (ca. 185 g müsli)

30 g solsikkekerner
10 g mandler
20 valnødder
15 g havregryn
20 g sesamfrø
35 g tørrede tranebær
15 g smør
2 spsk honning (benyt honning efter eget valg, jeg har brugt en fast honning)
2 spsk sukker

Fremgangsmåde
Start med at hakke alle nødderne groft og hæld dem i en skål. Tilsæt sesam, havregryn og tørrede tranebær til blandingen. Smelt smørret på en pande, hæld honning i og rør godt rundt ved middel varme på komfuret. Tilsæt herefter sukker og rør godt rundt i ca. 30 sek. Hæld müsli blandingen i og rør godt sammen i få minutter til müsli blandingen har fået en gyldenbrun farve. Den varme müsli blanding tages af varmen og hælder på en tallerken. Lad den ristede müsli køle af inden brug.

Server gerne sammen med laktosefri yoghurt og frisk frugt.

Jeg har brugt Arla’s Yoggi Laktosefri Samoa Yoghurt kombineret sammen med tynde skiver af blodrøde appelsiner. Yoggi Samoa yoghurt har en dejlig syrlig smag af passionsfrugt kombineret med andre eksotiske frugter og indeholder også frugtstykker. Smager bedst rigtigt koldt, direkte fra køleskabet. Hvis man synes det bliver for sødt, så kan man bruge Arla Laktosefri Yoghurt Natural i stedet for Samoa.

1 Comment
Previous Post
Next Post
guaca_denlaktosefrieblog