Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
En lille update | Den Laktosefrie Blog

En lille update

Ellen fra Den Laktosefrie Blog

De fleste af jer har nok efterhånden opdaget at bloggen har stået lidt stille. Jeg kan ikke tro det, men sidst jeg udgav et indlæg var for 2 år siden. Jeg er sidenhen blevet mor, åbnet en webshop med mit eget garn brand, samt skiftet job.

Det var vigtigt for mig, at jeg havde fuld fokus på min søn i min barsel. Inden min barsel, brugte jeg meget af min tid på at hækle, som er en hobby jeg har haft siden jeg var 9 år gammel. Jeg tog på arbejde, kom hjem og hvis ikke jeg faldt i søvn på sofaen af udmattelse, så hæklede jeg… Nogle gange faldt jeg også i søvn med hæklenål og garn i hånden. Min passion for hækling inspirerede mig til at starte mit eget brand og min webshop gik i luften i august 2018. Da min barsel sluttede og jeg skulle tilbage til mit job, sagde jeg op. Jeg fandt det ikke længere udfordrende eller interessant, og ville simpelthen prøve noget nyt. Det resulterede i at jeg fik et arbejde kort efter. Pt arbejder jeg derfor som designer for et af det største virksomheder i Danmark. Jer der ikke ved det, så arbejdede jeg førhen hos Indeks Retail, som er hovedkontor for Bog & idé blandt andet. Jeg plejede at sidde i Online og Marketingafdelingen.

Det var lige lidt kort om mig. Jeg plejer ikke at skrive alt for personligt herinde, da min hovedfokus jo er laktosefri mad 🙂 Jeg har savnet at blogge herinde og glæder mig til at dele en masse med jer. Der er jo sket en del på det laktosefrie marked på det sidste 2 år og det skal vi jo lige snakke op. Bloggen herinde skal også lige opdateres.

Jeg beklager til jer, der har været så søde at skrive til mig herinde uden at få et svar, men jeg har simpelthen hverken haft tiden eller energien til det. Jeg meldte jo aldrig rigtigt ud, at bloggen var på pause, for jeg havde ærlig talt heller ikke troet jeg ville stoppe. Men livet er ikke altid som man planlægger det i hovedet. Tak for jeres tålmodighed og for at I stadig finder min blog interessant – det betyder meget for mig!

 

På billerne kan I se mine drenge og lidt fra mit garn brand, hvis I er nysgerrige. Familiebilledet blevt taget i sensommeren, i forbindelse med, at vores søn næsten lige var fyldt et år.

 

Ellen fra Den Laktosefrie Blog hog_produkter_strik_haekling_garn_knapper

0 Comments
Previous Post
img_4886