Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Den Laktosefrie Blog på tur i det svenske | Den Laktosefrie Blog

Den Laktosefrie Blog på tur i det svenske

denlaktosefrieblog_sverige_produkter

Som nogle af jer har set på både bloggens Instagram og Facebook, så var jeg et smut forbi det svenske, sidste weekend (21. og 22. februar) og jeg har igen fået nogle spændende laktosefrie produkter med hjem! 🙂 Dette indlæg kommer til at være den første af mange, hvor jeg løbende anmelder alle de produkter jeg har fået købt hjem.

Min tur gik til Helsingborg, hvor jeg var lidt rundt i ICA Maxi og fylde min kurv med alt hvad jeg kunne finde af spændende varer denne gang. Valio Sverige har for nyligt lanceret laktosefri kefir, som jeg var rigtig spændt på at få fat i, men den var desværre udsolgt. Jeg fandt en masse lækkert laktosefri is, bl.a. nogle som vi også kender og kan få herhjemme, men også andre spændende varianter. Desværre havde jeg ikke mulighed for at købe dem med hjem, da de ville nå og smelte inden jeg nåede hjem igen. Men det må afprøves en anden gang 🙂

denlaktosefrieblog_sverige_maxi

denlaktosefrieblog_sverige_maxi_2

Udvalget af laktosefri ost

De havde et meget spændende udvalg af laktosefrie oste og andre pålæg og det var svært for mig at vælge hvad jeg ville have. På billederne kan I se noget af udvalget, samt priserne. Jeg begrænsede mig til kun at vælge én slags flødeost denne gang – jeg har smagt de andre, så det blev til den nyeste variant med paprika-chili. Ellers fik jeg købt en mozzarella ost, en cheddar ost til toast samt en anden ost. Der var desværre fuldstændig tomt på hylden for revet mozzarella (pizzatopping), så den må være ret populær i Sverige. Det skal også nævnes at mange af ostevarianterne samt de forskellige pålæg var mælkefrie!

 

Billede 22-02-15 13.52.32

denlaktosefrieblog_sverige_maxi_3

Udvalget af laktosefrit smør

Maxi havde også et ret fint udvalg af forskellige mælke-og laktosefrie smør og margariner. Der var blandt andet en større pakke af Valio Eila Laktosefri Smør, som er på 500 g. De andre mærker kendte jeg også godt til i forvejen, men havde ikke forventet at de havde dem alle sammen stående på hylderne. Jeg købte ikke noget smør med hjem, men en mælkefri flydende margarine.

denlaktosefrieblog_sverige_maxi_5

 

Udvalget af diverse laktosefrie mælkevarianter, yoghurtvarianter mm.

Som de fleste af jer ved, så har Sverige jo et meget større udvalg i laktosefrie produkter generelt og man ved slet ikke hvor man skal starte! De har jo en del yoghurtvarianter og mælkevarianter fra blandt andet Valio, ICA Maxi’s eget mærke, Verum, Alpro, Arla, Oatly og meget meget mere! Jeg havde svært ved at vælge hvad jeg ville have og gik frem og tilbage, men endte med en sødmælk fra Valio, en mango-vanilje yoghurt fra Valio, en anden yoghurtvariant fra ICA og en hytteost. Sidste gang fik jeg fornøjelsen af at smage på en laktosefri græsk yoghurt fra Lindahls, men denne gang valgte jeg en Tyrkisk yoghurt fra Lindahls. Det blev også til en del forskellige kvarkvarianter, samt creme fraiche med forskelligt smag og selvfølgelig også til en enkel drikkeyoghurt og en vaniljecreme.

 

denlaktosefrieblog_sverige_maxi_6

Andre laktosefrie produkter

Der blev selvfølgelig også kigget på brød, hvor de udover Pågen, også havde andre mælkefrie mærker. Jeg købte selvfølgelig 2 pakker. Chokolade blev der ikke købt denne gang, da jeg stadig havde en del chokolade tilbage fra sidste besøg til Sverige – et par plader for at være helt præcist! Men der blev tilgengæld købt et chokoladesmørepålæg (ses ikke på det øverste billede).

Næste gang vil jeg vise jer et af produkterne, så I kan se indhold og høre omkring smagsoplevelsen 🙂

Her er i øvrigt et par billeder af deres laktosefrie-og mælkefrie isvarianter, som jeg desværre ikke kunne købe med hjem. Læg især mærke til de fine Disney børneis!

 

denlaktosefrieblog_sverige_maxi_7

denlaktosefrieblog_sverige_maxi_8

 

 

 

 

0 Comments
Previous Post
bananpandekager_denlaktosefrieblog_dk
Next Post
valio_2015-2_denlaktosefrieblog