Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Den Laktosefrie Blog har fået nyt design! | Den Laktosefrie Blog

Den Laktosefrie Blog har fået nyt design!

560x560_avatar_DLB_cow_FB

Så har bloggen endelig fået en “ansigtsløftning”! Da jeg startede denne blog i sin tid, så var der så mange ting der skulle på plads i første omgang, at der aldrig rigtig blev tid til at lave et ordentligt logo og design til siden. Derfor smed jeg noget hurtigt sammen og tænkte at jeg altid kunne designe noget ordentligt senere. Det har længe plaget mig med at få lavet noget nyt og endelig kom tiden og det tog mig endda kun en dag!

Jeg har været spændt på at få det hele opdateret til det nye design og jeg håber at I kan lide det! 🙂 Der er mange andre forbedringer på vej til bloggen og jeg kan næsten ikke vente med at dele dem med jer, men indtil da, ta’ godt imod det nye design og koen Frk. Lakto! 🙂

0 Comments
Previous Post
Next Post