Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Den Laktosefrie Blog er med i “Boost din Fordøjelse på 21 Dage” | Den Laktosefrie Blog

Den Laktosefrie Blog er med i “Boost din Fordøjelse på 21 Dage”

boost_din_fordoejelse_denlaktosefrieblog_dk

I forbindelse med udgivelse af Gitte Høj’s nye bog, “Boost din Fordøjelse på 21 Dage” (udk. 30. januar 2015), er bloggen blevet udvalgt af forlaget People’sPress til at deltage i et forløb, hvor bogen skal testes af på 21 dage. Vi er tre personer der er blevet udvalgt med hver vores vinkel til forløbet. Mit udgangspunkt for at booste min fordøjelse er fordi jeg vil være endnu sundere, have mere energi og overskud i min hverdag og min indgangsvinkel er at holde alle opskrifterne i bogen, laktosefrie. Jeg ser på ingen måder dette forløb som en slags slankekur eller at jeg på nogen måder skal holde op med at spise nogle bestemte sager, såsom sukkerholdige madvarer osv. i fremtiden. Jeg har valgt dette netop af den grund at det handler om ens fordøjelse og ikke er endnu en ny “smart” kur som man ser alle steder nu om dage. Jeg ser mig selv som sund i forvejen, i og med jeg spiser meget frugt og grønt og drikker fx. slet ikke sodavand. Det stoppede jeg med for over 10 år siden, da jeg fandt ud af jeg faktisk ikke brød mig om det. Dog spiser jeg stadig chokolade, kage og chips i ny og næ uden overdrevet forstand. Det tror jeg aldrig jeg vil stoppe med, men de næste 21 dage er det forbudt og jeg skal følge bogens råd og opskrifter 🙂

Jeg ved allerede nu at det kan være svært at overholde nogle af opskrifterne, da visse retter kan være svært at tilberede når man har et arbejde at passe og er på farten hele tiden. Men jeg glæder til udfordringerne og ikke mindst resultatet!

 

Lidt baggrundsinfo

Jeg er en meget aktiv person og holder mig altid i gang med noget. Man vil aldrig se mig kede mig. Jeg arbejder til dagligt hos Indeks Retail der er kædekontor for bl.a. Bog & idé og Legekæden. Her vil man finde mig med diverse spændende projekter i Online afdelingen, primært med bøger og alt hvad der indebærer kreativitet. Det er super spændende og jeg elsker at være omringet af bøger hver dag. Jeg har altid været en bognørd 🙂
Min arbejdsdag starter kl. 06.00 og slutter når jeg kommer hjem 17.15. Da jeg ikke kan spise så tidligt om morgenen, så spiser jeg oftest først min morgenmad enten på min togtur eller når jeg møder på arbejde kl. 8.00. Mange af jer der følger bloggen på Instagram har nok set alle mine billeder af min morgen i toget eller på mit kontor. Oftest består min morgenmad af yoghurt enten med eller uden müsli og nogle dage er det kakao og noget brød og pålæg til. Til frokost plejer jeg at have en lækker sandwich med Pågen brød, lidt grønt og kødpålæg. Nogle dage bliver det også til en lækker pastasalat. I løbet af dagen drikker jeg meget grøn te, eller kamille te og en del vand. Mine snacks kan være alt fra en Allévo bar, til et stykke chokolade og frugt.

Følg mit forløb

Mit 21 dags forløb starter mandag d. 9. februar og jeg vil evaluere på forløbet i løbet af ugen på bloggen. Hver dag vil man finde billeder for dokumentation af mit forløb på Instagram og Facebook. Du kan følge bloggen på Instagram via @denlaktosefrieblog.

 

boost_din_fordoejelse_denlaktosefrieblog_dk_2

 

 

 

0 Comments
Previous Post
Okkels_0001_denlaktosefrieblog_dk
Next Post
lidl_laktosefrisortiment_denlaktosefrieblog_dk