Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Copyright & Rettigheder | Den Laktosefrie Blog

Copyright & Rettigheder

Da jeg igennem tiden har fået meget af mit arbejdet stjålet, så har jeg lavet denne side, så man ikke er i tvivl om hvad der er tilladt og ikke tilladt.

Alle billeder på bloggen taget af mig og må IKKE bruges uden aftale. Man må tilgengæld dele og linke alt det man har lyst til af indlæg på denne blog.  Alle billederne på bloggen er beskyttet af ophavsretsloven og må ikke benyttes uden mit samtykke.

Alt materiale (billeder, opskrifter osv.) på bloggen tilhører ophavsretligt mig/Den Laktosefrie Blog/Ellen Grigorian med mindre andet nævnt. Alt indhold på hjemmesiden må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden tilladelse.

Hvis du er blogger eller lignende, er det heller ikke tilladt at bruge min opskrift på din blog og/eller side! Jeg har været ude for at mange tager ens opskrift og siger det er deres, eller blot laver minimalistiske ændringer for så at sige det er deres. Alle opskrifter bliver lavet og testet af mig og er mine alene. De må ikke benyttes på andre blogs, hjemmesider, sælges eller publiceres under andre navne end mit og Den Laktosefrie Blog, uden tilladelse.

Nogle steder kan man se PR billeder af produkter, som er officielle billeder jeg har fået lov til at benytte.

Hvad man ikke må:

  • Publicere mine opskrifter under andre navne
  • Publicere mine opskrifter på blogs, hjemmesider o.lign og sige det er ens eget
  • Bruge mine billeder uden tilladelse
  • Sælge mit materiale
  • Kopiere mine opskrifter

Hvad man gerne må:

  • Dele mine opskrifter ved at henvise til Den Laktosefrie Blog med et link
  • Henvise til denne side