Chili pasta med kødsovs

20140117-174243.jpg

Denne opskrift er nok min hidtil bedste opskrift for kødsovs, så den vil jeg gerne dele med jer. Den er meget nem at lave og smager rigtig godt sammen med chili pasta, men kan selvfølgelig også spises med almindelig pasta.

Ingredienser:
500 g hakket oksekød
200 g chili pasta eller almindelig pasta
1 dl Arla laktosefri fløde
1 dl vand
1 dåse hakkede tomater
40 g tomatpuré
1/2 dåse majs
1 rød peberfrugt
1/2 rødløg
1-2 stk . friske forårsløg
Et bundt friske purløg
Et bundt frisk bredbladet persille
Friskkværnet havsalt
Chili Mix (jeg bruger den fra “Spize”)
Chili flager
Jomfru chili olivenolie (se min opskrift på hvordan du laver din egen chili oliven olie)

Fremgangsmåde:
1. Find en gryde frem og hæld kødet heri. Svits og brun kødet under hurtige omrøringer. Hæld evt. en smule kogende vand, hvis kødet mangler væske.

2. Lad det småkoge i ca. 20 minutter. Imens hakkes rødløg, forårsløg og peberfrugt i små stykker.

3. Svits rødløg i en lille pande.

4. Når vandet er fordampet fra kødet, hælder du en smule chili olivenolie i og rører rundt til kødet er let brunt.

5. Find en stor gryde frem og kog noget vand til pastaen. Husk hælde salt i. Når vandet begynder at koge, kan du komme pastaen i (se hvor meget pastaen skal koges på pakken).

6. Bland de svitsede rødløg samt majs, forårsløg og peberfrugt til kødet. Derefter hældes de hakkede tomater i sammen med vand og rør godt rundt.

7. Tilsæt fløde og tomatpuré til kødet og rør godt rundt igen. Lad det småkoge på middelvarme i ca. 10 minutter mens krydderierne kommes i.

Servér gerne med frisk persille og purløg på toppen af kødsovsen 🙂

 

 

0 Comments
Previous Post
Next Post