Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Bryllupsplaner | Den Laktosefrie Blog

Bryllupsplaner

IMG_4100-2

Jeg skriver normalt ikke så meget om mit privatliv her på bloggen, andet end rejser og madoplevelser, men denne gang vil jeg gøre en undtagelse. Lige nu tæller vi ned til vores bryllup, som er d. 4. juni 2016 og det vil jeg gerne fortælle lidt om! 🙂 Vi har gået lidt stille med dørene, men  nu er det for alvor ved at være tæt på, så jeg syntes at det er på tide jeg deler denne skønne nyhed med jer. Jeg har ventet i spænding og glædet mig til endelig at fortælle det.

Min kæreste og jeg mødte hinanden for 6 år siden, til en fest hos en fælles ven. I oktober 2013, friede han til mig. Dengang kunne vi ikke helt beslutte os for hverken en dato eller hvordan vi ville gøre det – man skulle lige vænne sig til tanken om at være forlovet! Vi kunne ikke finde den rette lokation og der var tidspunktet heller ikke det rette, da vi havde alt for travlt med vores karriere. Vi har snakket om bryllup siden i efteråret 2015, da vi har følt at nu skulle det være nu. Det var dog ikke før vi tog til bryllupsmesse tilbage i januar, hvor vi endelig blev enige med os selv, at timingen var perfekt. Vi fik sat 5 mulige datoer og da vi vidste at vi ville have et sommerbryllup og en speciel dato, valget blev det den 4. juni, som er vores 5 års dag.

IMG_4162-2

 

Kirken, festen og bryllupsmenu

Det eneste som vi altid har vidst, var at vi skulle giftes i en bestemt lokal kirke, som står mig meget nær. Da jeg har sunget kirkekor i denne kirke, samt at kirken havde en tilknytning til min skole. Den har derfor fuldt mig i en stor del af livet. Heldigvis for os, så var datoen stadig ledig, selvom vi var lidt sent ude med at booke. Selve festen har vi valgt at holde på Munkebjerg Hotel i Vejle. Hotellet ligger i nogle smukke omgivelser, med en fantastisk udsigt over Vejle fjord og har nogle rigtige gode lokaler til bryllupsfesten. Personalet på hotellet er meget professionelle og venlige – de har stor erfaring med større arrangementer, herunder bryllupper selvfølgelig. Vi har valgt stedet pga. de smukke omgivelser, deres professionelle service og fordi de havde hvad vi søgte af bryllupsmenu – og det skal selvfølgelig være laktosefrit. Vi har altid vidst at det skulle holdes på en fin restaurant og med lækkert gourmet mad, og netop dette har Munkebjerg Hotel kunne tilbyde os. Efter man får booket lokale, aftaler man en dato for at se de ønskede lokalerne, samt for at vælge selskabsmenuen og dekorationer. Det er utrolig nemt, at finde frem til dette, da de yder en god service indenfor rådgivning, og er utrolig fleksible. Man vælger farven på dug, servietter, tallerkener, blomsterdekorationer mm. Vores tema er holdt i lavendel/lilla farver, sammen med marineblå og hvid. Jeg har altid fundet denne farve kombination meget elegant, afslappende og ikke mindst magisk.

I næste indlæg vil jeg snakke mere om den bryllupsmenu vi har valgt, herunder bryllupskagen.

Her får I også nogle billeder fra bryllupsmessen i Vejle, som blev afholdt på Munkebjerg Hotel.

Bryllupsplaner
Jeg er helt vild med disse blomstersko – men jeg tror ikke helt de vil gå som bryllupssko!
bryllupsplaner
Mig der kigger på bryllupskjoler. Mere herom i et kommende indlæg.

 

bryllupsplaner
Her er vi på Munkebjerg Hotel tilbage i januar.

 

 

3 Comments
Previous Post
Jespers Torvekøkken
Next Post
Laktosefri kartoffelsalat med skyr