Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Bloggen fylder 1 år i morgen! | Den Laktosefrie Blog

Bloggen fylder 1 år i morgen!

birthdayparty_cow_blog_denlaktosefrieblog_dkSå er der fødselsdagsfest på bloggen! I morgen fylder bloggen 1 år og det skal selvfølgelig fejres med en overraskelse, som bliver offentliggjort her på bloggen i morgen 🙂 Jeg håber at I er lige så spændte som mig!

Jeg kan næsten ikke tro at der allerede er gået et år siden jeg trykkede på knappen og bloggen gik i luften! Jeg havde ventet spændt i flere måneder på at komme i gang og det skete endelig, sidste år d. 11. april. Jeg havde ingen idé på hvad der ventede forude, men jeg vidste at jeg blot ville dele mine erfaringer og viden samt at sprede min inspiration og budskab til andre mennesker. Jeg startede bloggen, mest af alt fordi jeg selv savnede info, viden og inspiration i en hverdag med laktoseintolerance. I løbet af året har jeg været så heldig at møde en masse mennesker, fået ris og ros, været i kontakt med diverse firmaer og prøvet at sprede budskabet så meget som muligt hvor end jeg tog hen. Jeg har også fået nogle gode samarbejdspartnere, som jeg er rigtig glad og taknemlig for.

Et stort tak til mine kære der altid støtter mig i mine projekter og som har gjort dette muligt. I ved hvem I er! 🙂
Og et stort tak til mine dejlige faste læsere og følgere!

1 Comment
Previous Post
laktosefri_smoer_DLB
Next Post