Asiatisk ret på 15 minutter

nudler_denlaktosefrieblog

Det er meget sjældent jeg køber frost grønsager eller nogen former for færdigretter, men de travle og hektiske dage kan engang imellem kræve det. Jeg elsker nemlig at lave alt fra bunden, så godt som jeg nu kan og jeg elsker friske råvarer. Men selvom men bruger frost eller færdigretter, kan man altså stadig lave noget lækkert ud af det 🙂

Til denne opskrift brugte jeg den klassiske metode jeg altid bruger når jeg laver en eller anden form for en asiatisk mad – lige udover at grønsagerne ikke var friske, men frostvarer og det var forårsrullerne også. Jeg har ikke skrevet antallet af forårsruller i opskriften, da det er op til en selv. Men jeg brugte en pakke med 4 stk. og retten var en 2-personers ret.

Opskrift:
Forårsruller
1/2 pose / pakke nudler (jeg bruget nogle meget små og tynde nudler)
1 pk. wokblanding
1/2 pose frosne ærter
Olivenolie
Friskkværnet salt
Chili flager
Chili Mix (jeg bruger den fra “SpiZe”)
Frysetørret persille

Fremgangsmåde:
Tag en wok pande og hæld wokblandingen samt ærterne i sammen med lidt vand, så den dækker. Bring den i kog og hæld derefter vandet fra. Hæld lidt olie i og steg den ved middelvarme. Bring lidt vand i kog i en gryde og hæld nudlerne i. Giv dem ca. 5 minutter, eller indtil de begynder at koge. Tag den af varmen og hæld vandet fra. Tag en stor pande og hæld lidt olie og derefter læg forårsrullerne. Give dem 3-5 minutter på hver side, på middelvarme. Når grønsagerne er ved at være godt stegt, hælder du nudler i og blander godt. Tilføj krydderierne i efter smag og behag og lad det stege mens der jævligt røres rundt. Tag wokblandingen af varmen når forårsrullerne er klar og servér!

Tip: Servér evt. med en sur/sød sovs eller chili sovs som man kan købe i de fleste butikker.

 

 

0 Comments
Previous Post
salat_denlaktosefrieblog
Next Post
frokost_denlaktosefrieblog