Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Arla Laktosefri med nyt design og ny yoghurt! | Den Laktosefrie Blog

Arla Laktosefri med nyt design og ny yoghurt!

denlaktosefrieblog_arla_yoghurt_2014

Som mange af jer nok har bemærket, så er der blevet spottet en ny variant af frugtyoghurt fra Arla’s laktosefrie serie. Det er nemlig pære og banan yoghurten! Samtidigt, så har I nok også bemærket at designet på deres serie har skiftet udseende. Dette opdagede jeg selv, da jeg et par uger inden jul købte ind til julehygge derhjemme, som bestod af hjemmelavet kakao med laktosefri flødeskum. Netop den dag var jeg ude og handle ind i Kvickly og blev overrasket over at flasken så anderledes ud på den laktosefrie fløde jeg havde fat i. Jeg tænkte at de enten var ved at skifte design eller også havde de fået nogle rest varer hjem henvendt til et andet marked (og her tænker jeg Arla LactoeFree), da designet mindede meget om den. Dette var så ikke tilfældet, da Arla Danmark rent faktisk har valgt at få nyt design, og dermed har skabt en fælles visuel identitet, som indikerer laktosefrie produkter, dvs. det er nu meget nemmere at adskille de laktosefrie fra de almindelige produkter.

Smagen af den nye pære og banan yoghurt!
Jeg har altid været vild med pære og banan yoghurt og blev derfor rigtig glad, da jeg opdagede Arla havde lavet en laktosefri variant. Det tog mig dog alligevel et par dage inden jeg fik den købt og smagt på den. Smagen er helt fantastisk og jeg kan kun rose Arla for den lækre yoghurt! 🙂 Samtidig, er jeg dog en smule trist over at Arla har valgt at lade Yoggi Samoa Laktosefri og Yoggi Jordbær/Vanilje Laktosefri udgå. Arla har ikke sagt andet end at der ikke er nok efterspørgsel på dem, så de vælger at fjerne de to varianter fra hylderne. Det er jeg ked af at høre, da jeg (ligesom som jer) ønsker et øget sortiment indenfor laktosefrie produkter på det danske marked. Men hvis de ikke har solgt nok, så er det ikke profitabelt nok for Arla Danmark at have dem stående på hylderne. Jeg håber dog stadig på et større fokus på laktoseintolerance in Danmark, hvilket forhåbentlig kan medføre et større udvalg af laktosefrie produkter i herhjemme.

arla_dk_laktosefri
Det nye design fra Arla Danmark, Laktosefri serien

Fjernelsen af de to yoghurtvarianten har medført at der er rigtig mange utilfreds laktoseintolerante, blandt andet nogle der ikke kan tåle pære, eller ikke kan lide pære og banan smag. Men der er samtidig også rigtig mange der har været rigtig glade over den gode nyhed omkring den nye smagsvariant. Arla har kommenteret, at grunden til de har valgt lige netop denne smagskombination er simpelthen fordi det er danskerne favorit smagsvariant når det kommer til frugtyoghurt.

Hvor kan den købes?
Indtil videre har jeg spottet den laktosefrie pære og banana yoghurt i Føtex til 17.95,- kr. Det er lidt mere end hvad Yoggi Samoa og Jordbær/Vaniljen kostede. De kostede nemlig omkring de 14.95,- kr. alt efter hvor man handlede dem henne og 10,- på tilbud. Jeg har endnu ikke tjekket i min lokale Rema 1000 butik, men jeg er rimelig sikker på de også har pære og banan yoghurten stående 🙂

Fortsat god lørdag og go’ jagt på den nye laktosefrie yoghurtvariant! 😉

1 Comment
Previous Post
Next Post