Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Arbejde, ferie og nyt hjem! | Den Laktosefrie Blog

Arbejde, ferie og nyt hjem!

IMG_9834-2_1

De fleste af jer har nok lagt mærke til at bloggen desværre har stået stille i noget tid, lige udover tilbuds opdateringer på Facebook. Dette har selvfølgelig aldrig været hensigten, men jeg nåede på et punkt hvor jeg havde rigtig travlt i min hverdag og der blev simpelthen ikke tid til bloggen. Med det sagt, så har jeg stadig gemt en masse nye opskrifter, samt dokumenteret det med kameraet. De nåede bare aldrig til bloggen. Dette skyldes at jeg havde ekstra travlt og var ret presset på mit arbejde, med diverse deadlines inden sommerferien. Jeg tog på sommerferie i uge 29 og var væk i 10 dage med familie i Italien, for 3. gang i mit liv. Vi vendte tilbage til Venedig, men boede i Bibione. På hjemturen tog vi på den smukkeste rejse til Gardasøen. Det var intet mindre end fantastisk! Jeg har dokumenteret min hverdag i Italien, med laktoseintolerance og jeg har en del billeder som jeg gerne vil dele med jer 🙂 Dette vil I få fornøjelsen af at se i et separat indlæg.

Da vi vendte hjem fra ferie, ventede der noget på mig, som jeg har haft frygtet de sidste 5 år. Jeg skulle til gastroskopi i midt august og jeg var mildt sagt rædselslagen! Dette vil jeg ligeledes fortælle mere om i et separat indlæg, hvor jeg forhåbentlig også kan dele min oplevelse og erfaring, som der kan hjælpe andre i samme situation som mig. I må selvfølgelig meget gerne kommentere, om der er noget bestemt I er nysgerrig på omkring gastroskopi, så vil jeg prøve at besvare så godt som jeg nu kan.

Udover travlhed på arbejde og en gastroskopi, så skulle kæresten og jeg lige pludselig flytte. Det hele skete på blot 3 dage – vi fandt en lejlighed, vi var ud og se på den dagen efter og den på tredje dagen underskrev vi kontrakten! 🙂 Det har nok været en af de mest spontane, større beslutninger hidtil. Det var en lang rejse, men vi er endelig ved at falde helt på plads i det nye sted, hvor jeg glæder mig til at folde mig ud i det nye køkken.

Jeg ved at en del af jer har haft skrevet til bloggen og kontaktet mig – jeg er ked af at jeg ikke er vendt tilbage på grund af tidsmangel. Udover dette, så er der noget galt med min mail, hvilket har resulteret i, at nogle af jeres mails er desværre røget i spam og jeg har ikke set mange af dem før nu. Jeg vil vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Jeg vil slutte dette korte indlæg med at dele nogle af de billeder jeg tog i sommers. De er alle sammen fra Italien. På nogle af billederne vil I se noget af deres laktosefrie udvalg, bl.a. deres velsmagende italienske is!

Rigtig god aften 😀

11794207_10153053099243527_5074038271168758826_o

11828810_10153072799033527_676010364979921978_n

IMG_9147

IMG_9206

IMG_9298

 

 

 

0 Comments
Previous Post
Center Aligned Image
Next Post
varm_kakao_laktosefri