Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Anmeldelse: Smag på laktosefri Naturmælk og Levevis | Den Laktosefrie Blog

Anmeldelse: Smag på laktosefri Naturmælk og Levevis

naturmaelk_denlaktosefrieblog_dk

For et par uger siden tog jeg kontakt til Naturmælk for at spørge lidt ind til deres produkter, samt for at efterspørge nogle billeder. Jeg havde selv uger forinden, fået smagt på deres nye laktosefri koldskål og havde også købt deres velsmagende, økologiske laktosefri smør. Naturmælk var så flinke og vende tilbage til mig, hvor de ville sende mig nogle prøver jeg kunne tage billeder af, samt afprøve dem. Dette synes jeg var rigtig fint af dem og derfor får I her min anmeldelse på de produkter jeg fik. Jeg havde dog smagt dem alle før, dog med undtagelse af deres mini laktosefri og økologiske jordbær-hindbær yoghurt. Det skal dog lige nævnes, at det ikke kun var Naturmælk, men Levevis produkter. Til jer der ikke ved, så er det Naturmælk der producerer Levevis produkterne.
Læs mere om Naturmælk på www.naturmaelk.dk.

 

Naturmælk Økologisk Laktosefri Koldskål med Vanilje

Midt i marts måned, 2015 fik vi endelig en laktosefri koldskål med den klassiske smag, citron og vanilje! Jeg var straks ud og købe den og smagte på den allerede der og denne gang har jeg så fået tilsendt som prøve fra Naturmælk. Jeg synes smagen er ganske udemærket, med sødmen og surhed, dog ikke i overdrevet forstand. Jeg synes tit at en koldskål kan være en smule for sødt, men lige denne her synes jeg var helt fin. Den har en lækker konsistens og smager dejligt forfriskende. Jeg vil klart anbefale den! Et bonus er, at den også er økologisk. Det er helt klart et hit her i de kommende sommerdage, hvor vi forhåbentlig får masser af solskin.

Forhandler: Føtex, Bilka, Netto
Vejledende pris: 22.95 kr.

laktosefri_koldskaal_naturmaelk_denlaktosefrieblog_dk

Naturmælk Økologisk Laktosefri Smør

Søger du efter en smagfuld og økologisk laktosefri smør, så er dette den rette! Den er perfekt til bagning, i madlavning men også til brødet, hvis man vil have ægte smør. Jeg vil varmt anbefale den 🙂

Forhandler: Føtex, Bilka
Vejledende pris: 21.95 kr.

Naturmælk Økologisk Laktosefri Jordbær-Hindbær Yoghurt

En lækker lille snack til den hurtige sult. Naturmælk’s Jordbær-Hindbær yoghurt er på kun 100 g og er uden frugtstykker. Den har en mild smag og er ikke nær så sød, når man sammenligner med andre yoghurt varianter, eksempelvis Levevis Jordbær-Hindbær eller Arla Laktosefri Pære-Banan. Yoghurten kan også minde en smule om kvark blandet med yoghurt, både konsistens og smagsmæssigt. Eneste minus er, at den kun er på de 100 g.

Forhandler: mangler
Vejledende pris: mangler

IMG_6966-2levevis_naturmaelk_denlaktosefrieblog_dk

Levevis Økologisk Laktosefri Jordbær-Hindbær Yoghurt

En velsmagende, klassisk jordbær-hindbær yoghurt med en strejf af vanilje. Yoghurten er sødere i smagen end Naturmælks variant og indeholder også frugtstykker – dog ikke i overdrevet forstand, så for jer der er skrækslagne overfor frugtstykker, så kan I sagtens spise denne her. Jeg er ikke selv vild med frugtstykker, men var positivt overrasket over hvor lidt der egentlig var i den her variant. Yoghurten er især lækker med en smule müsli på toppen.

Forhandler: Føtex, Bilka, Netto
Vejledende pris: 21,95 kr.

Levevis Økologisk  Laktosefri Minimælk

Minimælken er meget tynd i konsistensen og får mig til at tænke mere på en skummetmælk end en minimælk. Dette gælder både smagen- og konsistensen af mælken. Smagsmæssigt, synes jeg ikke at den smager af så meget. Levevis minimælk plejer heller ikke at være mit førstevalg når jeg køber mælk, da jeg er mere til en tykkere konsistens og en mere fyldig smag. Den er dog oplagt til dig, der elsker skummetmælk.

Forhandler: Føtex, Bilka, Netto
Vejledende pris: 14.95 kr.

levevis_naturmaelk_denlaktosefrieblog_dk

levevis_naturmaelk_denlaktosefrieblog_dk

 

 

3 Comments
Previous Post
valio_2015-2_denlaktosefrieblog
Next Post
hansens_laktosefri_is_denlaktosefrieblog_dk