Anmeldelse: Forever Ultra Laktosefri Proteinpulver

324325_ForeverUltra_2014

For et par uger siden skrev jeg et indlæg hvor firmaet Lily4life søgte testpersoner laktosefri proteinpulver fra Forever Ultra. Da jeg ikke selv kunne teste det, grundet jeg ikke må indtage proteinpuler, skrev jeg i indlægget at personer der kunne have lyst, måtte gerne henvende sig til Lily4Life. Testpersonerne blev udvalgt og fik instrukser på hvad de skulle gøre i et ca. 14 dags forløb. De skulle skrive omkring deres oplevelser, samt anmelde produktet, hvorefter det ville blive offentliggjort her. Man kan se det tidliger indlæg her.

Her er hvad testpersonerne havde at sige omkring produkterne:

LOUISE:

“Mit førstehåndsindtryk af pulveret er at det lugter sjovt, men ser fint ud. Jeg startede desværre ud med at blive en anelse skuffet da jeg læste at det skulle blandes op med mælk, da jeg nogle gange godt kan reagere på laktosefri produkter, hvis jeg spiser/drikker dem hverdag. Jeg prøvede at blande pulveret op med begge dele – hhv. en portion (300 ml. mælk/vand + et målebæger pulver) med vand og en med mælk – mælk er helt sikkert at fortrække! Og jeg har heldigvis ikke reageret på at drikke det hverdag. Konsistensen er lækker og cremet, og minder meget om en milkshake. Den smager virkelig lækket, og har en lille eftersmag af soya, men det kan jeg super godt lide. Men til dem der ikke er vilde med soya smagen, kan pulveret stadig godt gå! Den er lidt svær at shake ud/ røre ud, uden at den klumper meget, men man kan sagtens drikke klumperne, så det er egentlig ikke et problem. Hvis man lader den stå et par minutter, synes jeg den er bedst, så opløses de fleste klumper selv, og den bliver en smule tykkere i konsistensen.

Jeg var overrasket over hvor meget den egentlig mætter, og hvor længe den mætter. Jeg er normalt den type menneske der spiser en ordentlig portion til morgenmad, men desværre har jeg ikke altid tid til at forberede det helt store på hverdagene, da jeg gerne vil sove længe og samtidig bruge en time på at gøre mig klar til dagens udfordringer. Derfor bruger jeg det som morgenmads substitut, og der fungere den virkelig godt! Jeg holder mig mæt i 3-4 timer på en alm. Portion. Som et ekstra pif har jeg nogle gange blendet det sammen med en banan, hvilket er SÅ lækkert! Derved giver den yderlige mæthed, og får en anden smag. Derud over har jeg også suppleret med kokos mælk for at få den lidt federe, men også får at give shaken en anden smag – og denne variant er virkelig at fort række! Den smager virkelig godt!

Jeg synes dog ikke at pulver shaken er optimalt som trænings supplement. Jeg føler hurtigt sult, når jeg drikker det inden min tur i fitness, jeg når lige at være færdig med 40 min. Opvarmning, og så er jeg død sulten! Derfor ville jeg ikke anbefale den som trænings morgenmad, men som hverdags-på-farten-morgenmad er den ideel! Jeg har tabt mig ca. 2,5 kg. I de tre uger jeg har brugt produktet, men jeg lever i forvejen sundt og dyrker motion 4-5 gange om ugen, derfor vil jeg ikke pålægge produktet at være skyld i vægtabet.

Kort sagt er dette er en produkt jeg sagtens kunne blive afhængig af – og derfor for det, mine varmeste anbefalinger!”

louise_testperson
Billedet er venligst udlånt af testpersonen, Louise

 

MICHAEL:

“Jeg har nu også testet produktet efter træning flere gange i denne uge, og jeg må sige at jeg er yderst tilfreds!
Det har en rigtig god smag uden kemisk eller kunstig eftersmag, og det klumper ikke i shakeren.
Min mave accepterer det uden vrøvl, og det er virkelig en stor gevinst for mig, da andre “laktosefri”-produkter ikke har været som lovet og dermed har udløst en reaktion.
Tusinde tak for muligheden for at teste jeres produkt – og tak for et rigtig godt og velsmagende alternativ til risprotein.”

 

Kunne du selv tænke dig at købe laktosefri proteinpulver fra Forever Ultra kan du se mere her eller kontakte Henriette på lily4life@outlook.dk 🙂

 

0 Comments
Previous Post
roulade_bananfyld
Next Post
fairlife_denlaktosefrieblog