Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Anmeldelse: Beond raw bio økologisk frugtbar | Den Laktosefrie Blog

Anmeldelse: Beond raw bio økologisk frugtbar

beond_raw_denlaktosefrieblog

De sidste par dage har jeg været lidt småsyg så i dag var det oplagt at jeg tog ned efter noget økologisk kamille te ned i den lokale helsekost butik. Jeg havde ikke været der i noget tid pga. travlhed, så jeg tog mig god tid til at kigge rundt og se om de eventuelt havde fået nye, spænende varer 🙂

Jeg endte med at købe noget kamille te, egebark (til te mm.) samt et organisk frugtbar fra Beond. Jeg havde ikke set dem have dette produkt i butikken før, men jeg har haft spottet den andre steder. Dette var dog første gang jeg købte den. Det fantastiske ved dette bar er, at den er økologisk, vegansk, raw, glutenfri, laktosefri samt fri for soja og sukker! Mere fantastisk kan en bar ikke blive. De havde 2 forskellige slags i Helsam og jeg endte med at købe den med acai bær. Den anden var en chokoladebar og eftersom jeg næsten altid går efter chokolade, så besluttede jeg mig at prøve noget nyt denne gang. Jeg har dog aldrig været den store fan af frugtstænder og frugtbar, men jeg må rose Beond for deres friskhed af frugtbaren og den gode smag. Konsistensen er blød men let knasende og en syrlig-sød smag af friske bær. Og af en der aldrig har ville røre frugtstænger, så er jeg rimelig tilfreds med produktet. Jeg tror helt klart jeg vil købe det igen, men næste gang bliver jeg nødt til at smage den med chokolade 🙂

Den eneste negative ting ved denne bar er, at den efter min mening er lidt for dyr hvis man vil bruge den som en dagligdagssnack, men alt i alt et godt produkt til allergikere 🙂 Beond Raw Bio Organic Acai bar koster 20.95 kr. og Beond Raw Bio Organic Choc bar koster 21.95 kr. i min lokale helsekostbutik, Helsam.

Du kan bestille begge bar fra Beond på Helsam’s netbutik ved at klikke her.

beond_17-09-13

 

 

0 Comments
Previous Post
Next Post
matilde_lavlaktose_denlaktosefrieblog