Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Anmeldelse: Arla Laktosefri Friskost Naturel | Den Laktosefrie Blog

Anmeldelse: Arla Laktosefri Friskost Naturel

arla_laktosefri_friskost_denlaktosefrieblog_dk

I sidste uge skrev jeg her på bloggen at Arla havde lanceret en ny laktosefri friskost. Den har været på markedet siden i søndags (4. maj) i Rema 1000. Jeg fik selvfølgelig fat i den så snart jeg kunne, da jeg har været rigtig spændt på at få den smagt. I den forbindelse ville jeg give en lille anmeldelse på den.

Arla Laktosefri Friskost Naturel er præcis ligesom en flødeost i konsistensen, men smagmæssigt er har den en “stærkere” ostesmag. Konsistensen er dejlig cremet og når man tager den første bid, smager den som en almindelig flødeost, men til sidst efterlades der en ubeskrivelig lækker ostesmag. Jeg er allerede afhængig af osten og har de sidste par dage benyttet mig af den til både mine morgenmad og frokost 😀

På trods af ostens dejlige smag, så vil jeg dog ikke anbefale at bruge den i en cheesecake, pga. den stærke ostesmag. Medmindre man selvfølgelig gerne vil have den effekt i cheescaken 🙂

Arla’s Laktosefrie Friskost kan på nuværende tidspunkt kun købes i Rema 1000 og koster lige nu kun 15,- kr.

0 Comments
Previous Post
Next Post