Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/denlaktosefrieblog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Anmeldelse: Alpro sojayoghurt | Den Laktosefrie Blog

Anmeldelse: Alpro sojayoghurt

alpro_denlaktosefrieblog

Jeg har længe kigget efter Alpro’s sojayoghurt, men aldrig taget mig sammen til at prøve dem før nu. Hver gang stod jeg og overvejede om jeg mon skulle prøve den eller ikke. Det er ikke så meget fordi jeg ikke kan lide at prøve nye ting, tværtimod – jeg elsker at prøve nye madvarer og opskrifter! Det er altid spændende. Men eftersom jeg ikke er den helt store fan af soja, så var jeg ikke så sikker på om jeg skulle tage chancen eller ej. Det blev så til at jeg købe Alpro’s sojayoghurt med blåbær, da min nysgerrighed overfor produktet var stor.

Jeg blev overrasket af smagen, da den efter min mening slet ikke smager af soja, som jeg havde forestillet mig (baseret på tidligere erfaringer med sojaprodukter). Den er dog heller ikke som en helt almindelig yoghurt, som man kender den. Konsistensen er meget mere cremet og den har en meget mørkelilla farve. Smagen er sød og af friske blåbær. Engang imellem er der også små frugtstykker i. Den egner sig godt til en mellemmåltid eller når man bare er lækker sulten. Jeg tror den sagtens kan spises med en smule ristet müsli, men den har nok smag i sig selv til at man ikke behøver at tilføje noget.

Alpro startede oprindeligt i Belgien i 1934 og har sidenhen spredt sig til forskellige steder rundt i verden. Du kan læse mere om dem på deres officielle side på www.alpro.com.

AlproWevelgem_Production

Findes der andre produkter og hvor kan man købe det?
Der findes andre produkter med Alpro og kan købes de fleste steder. Udover yoghurt, så har Alpro har både drikke, desserter og diverse fløde variante og tofu. Jeg købte yoghurten i Føtex til 20.95 kr. Jeg har indtil videre kun set 2 forskellige varianter af youghurt produkterne som Føtex har til salg. En neutral youghurt variant og den med blåbær. Alpro sojayoghurt findes også i Super Best, Super Brugsen, Irma, Kvickly, Rema 1000 og i diverse helsekost forretninger. Oftest har helsekostforretningerne et lidt større udvalg. De føres også i nogle webshops. Jeg har lavet en lille liste over hvor mange kan købe dem online. Klik på linket/navnet og du vil kunne åbne siden.

Super Best Webshop
Her kan man få hele 4 yoghurt varianter til 20.95 kr.

Nemlig.com
Her findes der 2 yoghurt varianter og kan købes for 19.95 kr.

Osuma.dk
Her kan man kun købe en variant og det er jordbær yoghurt i 4 stk. bægre til 23.95 kr. Vær dog opmærksom på at det afhænger af hvor man bor henne (man skal indtaste ens postnummer når man går ind på siden).

0 Comments
Previous Post
makaroni_denlaktosefrieblog_dk
Next Post
roulade_denlaktosefrieblog